Joulumieltä etsimässä...

Tänään aamulla, kun istuin bussissa, huomasin, että valkoisesta maisemasta huolimatta mieleni ei ollut erityisen jouluisa. Tai en vain ehkä jotenkin osaa ajatella, että joulu on jo NIIN lähellä. Tykkään joulusta aivan hirveästi, en vaan ole vielä osannut nauttia tästä ajasta ennen h-hetkeä. Pitänee hakea kuusi jo hieman suunniteltua aikaisemmin. Se ainakin tuo kotiin jouluisen tunnelman ja ihanan tuoksun.

Tai ehkä se johtuu siitä, että minulla on pieni joulukorttistressi. Ajatella, olen tehnyt kortteja lokakuusta asti, mutta melkein kaikki menivät äitini työpaikalle myyntiin ja nyt minulla on vain muutama kortti jäljellä itselleni. Jaiks! Jotenkin ajattelin, että olisin saanut kaikki kortit huomenna postiin, mutta niin ei tule kyllä tapahtumaan. Minun on vielä pakko tehdä vähän lisää kortteja. Tyypillistä, askartelijalla ei ole itsellään kortteja. Annoin vielä kaverillenikin ohjeita, mutta en sitten ole kuitenkaan itse valmistautunut korttien lähettämiseen. :)

Joulumieltä nostattamaan tein tämän pikku kollaasin Pinterestin Christmas kuvieni avulla. Toivotaan, että se auttaa muitakin samassa veneessä olijoita löytämään sen, vielä vähän hakusessa olevan, joulumielen.


Taidankin tästä lähteä keittämään glögiä, sitä vaaleaa. Tykkään siitä enemmän. Kyllä se joulumieli sieltä löytyy. Olen varma siitä. Vielä, kun selviäisi tästä joulukorttistressistä... Puhumattakaan joululahjastressistä. Ha hah! Muutama lahja on jo hankittuna, mutta aika iso osa odottaa vielä kaupoissa ostamista tai sitä luovaa hetkeä, että saan jotain itse tehtyä. Onneksi viikonloppu lähestyy. Aion olla silloin huipputehokas. Palataan siis asiaan myöhemmin. Rentouttavaa keskiviikkoiltaa!

Comments

Popular Posts