Hei hei, joulu...

Istuin eilen olohuoneen lattialla ja katselin ympärilleni. Joulu alkoi jo kyllästyttää. En ehkä löytänyt oikein sellaista omannäköistä joulua tänä vuonna. Se pieni määrä punaista, jonka olin laittanut esille tuntui hyppivän silmille joka suunnalta. Ja ne jutut joista tykkäsin eivät päässeet kunnolla esille. Joten... tänään, kun heräsin tiesin tarkalleen mitä tehdä. Laitoin joulun pakettiin ja vaihdoin kaikki tekstiilit takaisin valkoiseen ja mustaan. Lisäsin hopeaa uutta vuotta silmällä pitäen ja johan alkoi helpottaa.
Koti tuntui heti enemmän omalta...
 
Pöydän viereinen sohva sai uusia tyynyjä kaverikseen. Pitäisiköhän tehdä siihen myös uusi päällinen. Ehkä harmaa. Äiti?! :)
Avasin myös paketista ensi kertaa tuon valko-hopeisen tähden. Aika kaunis ja tuo mukavasti kimallusta olohuoneeseen.
 
 
Ostin perjantaina amarylliksia ja ne alkavat nyt aukeamaan. Todella kauniita. Yksi tämän joulun jutuista minulle olivat perinteiset joulukukat - hyasintit ja amaryllikset, mutta ei ruukuissaan vaan leikkona. Suosittelen! Kukkien kanssa on vähän vihreää, jotka on vain vapaasti pudotettu maljakkoon, mutta ne kiertyivät tuolla lailla hienosti. Ehkä se on se kukkakauppiasgeeni...
 
 
Sohvalle laitoin vain valkoisia tyynyjä. Suloiset tyynyt, joita reunustaa tuollainen pom pom nauha oli joulupukki löytänyt Piirongista. Aivan ihanat!! Tuo juuttikankainen Hope tyyny voikin olla vaikka viestini uudelle vuodelle.
 
Hope for the better...
 
 

Comments

Post a Comment

Popular Posts