Wednesday, 15 May 2013

Auringon valossa...

Meille paistaa iltapäivä ja ilta-aurinko. Se on oikeastaan paljon kivampi kuin päiväinen porotus, koska silloinhan täällä ei ole ketään siitä nauttimassa. Töistä on ihana tulla kotiin, kun kotona on niin valoisaa ja kesäistä.

Eilen aloiteltiin kesää sillä vähemmän suositulla traditiolla - ikkunoiden pesulla. Onneksi äiti tuli auttamaan, koska eihän minulla olisi edes ollut oikeanlaista pesuainetta. Nyt ikkunat säihkyvät auringossa ja sain vaihtaa verhotkin hieman kevyempiin. Makuuhuoneeseen tuli valkoiset pitsikuvioiset puuvillaverhot sivuille ja pitsiverho keskelle. Olohuoneessa on valkoiset pilkulliset verhot ja pitsiset verhot joissa on myös pilkkuja. Ne sopivat niin hyvin yhteen!Otin sohvalta pois ison sohvatyynyn tuolta divaanin puolelta ja heti tuli paljon enemmän tilaa. Sohvalla on kuitenkin aina niin paljon tyynyjä, että niihin voi nojata. Siinä ovat nyt myös ne uudet H&M Homen mustavalkoiset tyynyt. Tykkään sekoitella eri printtejä sohvatyynyissä vaikken olekaan kaikken rohkein sekoittaja. Mielestäni on kuitenkin ihan kivan näköistä, kun sekoittaa printtejä, kunhan värimaailma on yhtenäinen.


Tässä alla näkyvät myös ihanat tuomen oksat, jotka toin sisälle tuomaan hieman vihreyttä tännekin. Ulkona on niin kaunista, kun puissa on pienet lehdet. Jotenkin niin raikkaan näköistä! Minulla, kun ei sitä parveketta ole niin tämä on helppo tapa piristää kotia ja tuoda pala pihaa sisällekin.

Pihan/parvekkeen kaipuussani istutin äsken rappuni oven pieleen orvokkeja. Ja tietysti pihistin yhden kotiinkin. Niin suloinen! Siitä tulee keittiön pieni väriläiskä. Hei, oletteko nähneet niitä uusia mustia petunioita jo? Ne ovat super hienoja! Olen menossa viikonloppuna mökille ja haluan laittaa niitä pikkumökin portaille ruukkuun. Katsotaan, löydänkö niitä ensin jostain...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...