Thursday, 30 May 2013

Tyhjin käsin...

Otsikko varmaan kertoo kaiken. Ikeasta ei tarttunut mukaan maljakkoa saati sitten mattoa. Maljakko oli todella kaunis, mutta en oikein vielä keksinyt mihin vihreä ihanuus voisi tulla esille eli ehkä sitten ensi kerralla. Sitten ne matot... *huoh* Luonnollinen Tårnby on ehkä maailman kaunein matto, mutta niin karhea. Äiti sanoikin sen olevan juuri sellainen sisustusmatto, mikä tarkoittaa sitä, että S ei ikinä ymmärtäisi miksi meillä pitää olla kaunis, mutta jalkojen alla kamala matto. Stockholm mattokin oli yllättävän karhea. Voih! En siis ole yhtään lähempänä päätöstä matosta. Ehkä käyn seuraavaksi katsomassa Annon Pandora mattoa.


Minut onnelliseksi tekisi tänään, jos saisin siivouksen valmiiksi. Olen ollut vapaalla ja kämpän siivous on pahasti vaiheessa. Miten alle 50 neliössäkin voi olla niin kauheasti siivottavaa?! Ja täällä minä istun vain koneella. Ha hah! Siivoan oikeastaan sunnuntaita varten jolloin pidän pienen kotikirppiksen kavereilleni ja yritän päästä eroon minulle turhasta sisustustavarasta. Toivottavasti kavereita tulee paljon, koska tavaraakin on melko runsaasti...

Söin juuri ihanan kesäistä lounasta, johon kuului tämä herkullinen fetasalaatti, jonka päälle ripottelin extra paljon siemeniä Pirkan salaattisiemenpussista. Nam! Ihanaa päivänjatkoa!!!


2 comments:

  1. Heippa! Itse ihastuin Ikean kudottuun EGEBY mattoon, joka on sisalia. Sekin tuntui kaupassa todella karhealta, ja aluksi paljaalla jalalla ikävältä. Ostin sen silti, sillä ajattelin sen koiraperheessä kestävän, se on tärkeintä! Käytössä matto on kuitenkin muuttunut paljon paremmaksi, se ei ole enää yhtään niin karhea! Joten ehkäpä tuo TÅRNBYkin muuttuisi käytössä pehmoisemmaksi, tosi kaunis se kyllä on!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooh! Kiitos vinkistä! Ehkä minulla ja Tårnbylla on siis yhteinen tulevaisuus sittenkin... :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...