Monday, 13 May 2013

Inspiraatiota maanantaihin...

Viime aikoina olen alkanut katsella luonnollista puun sävyä hieman suvaitsemammalla silmällä. Kotona, kun on aika mustaa ja valkoista niin kaipaan jotain lämmittämään tunnelmaa. Tykkään vaihdella tekstiilejä ja tuoda siten eri värejä sisustukseen, erityisesti olohuoneeseen. Pääsiäisenä oli keltaista, vappuna oli pinkkiä ja nyt ripaus denimiä. Olen kuitenkin katsellut koreja ja pienempiä puisia kalusteita ja miettinyt, että ripaus ruskeaa voisi olla oikeastaan aika kivan näköistä.

Asiaa piti tietenkin hieman tutkailla Pinterestin puolella ja sieltähän löytyi jo valmiiksi omista kokoelmista aika montakin kuvaa, joista tämä lämmin tunnelma välittyy mielestäni aika hyvin. Tässä siis pari kuvaa, että pääsette kiinni juonesta.


Nyt pitää siis vain kartoittaa omistuksessa jo olevat tavarat, jotka sopisivat tähän vai olisiko niinkin kauhea tilanne, että pitäisi ostaa jotain uutta?! :) Ainakin koreja löytyy, mutta kaikki muu puunvärinen on jo taidettu maalata mustaksi tai valkoiseksi. Ha hah! Eli jos nyt jotain huonekaluja tahtoisi (mihinköhän mahtaisivat mahtua?) niin kirpparilta täytyy kyllä sitten katsella. Hei, mutta tuolla sängyn allahan on sellaiset puiset isot kehykset. Niillä voisi tehdä jotain... Eli hommiin siis. Palaan pian asiaan ja katsellaan onko asia edistynyt. Tässä vielä muutama inspiskuva tähän harmaaseen maanantaihin.

Tiistaita ja auringonpaistetta odotellessa...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...