Monday, 20 May 2013

Hiekkaranta lasipurkissa...

Huh, mikä viikonloppu! Olin mökillä ja siellähän töitä riittää. Katsotaan ehtiikö lomallakaan lomailla kaikelta työn teolta. :) Toivottavasti ollaan silloin jo loppusuoralla remontin kanssa. Tänä viikonloppuna jätettiin kuitenkin isommat hommat ensi viikkoon ja tehtiin kaikkea pientä kivaa - laitettiin kukkalaatikot ja ristikot pikkumökin terassin sivuille, koottiin grillikatos ja jälleen perinteisesti laitettiin yhdistävät metalliosat ensin väärinpäin. Ja hei, tehtiinhän me myös betonitöitä, siis niitä tarjottimia, ruukkuja jne. Niistä lisää kunhan olen ensin nähnyt ne valmiina. Ne jäivät sinne nyt kuivumaan.

Mökkireissun yhteydessä käytiin tietenkin myös Salossa ja iki-ihanassa Kikan Kukka ja Lahja kukkakaupassa moikkaamassa tätiäni ja katselemassa vähän uutuuksia ja saamassa samalla inspistä. Siellä oli aivan ihania tauluja, joissa oli kolme perhosta, sudenkorento tai koppakuoriainen. Aivan pakko ostaa sellainen! Niin kaunis!

Ja katsokaa miten ihania merisiilejä ostin sieltä!!! Näin ne lasimaljassa orkidean kukan kanssa ja minun oli aivan pakko saada niitä. Tätini haki koko laatikon takaa ja sain valita mieleiseni. Kirpparilta löysin vielä jonkun vanhan simpukka/kivikokoelman neljällä eurolla ja niistähän tuli ihana yhdistelmä. Kotoa löytyi vielä pussi hienon hienoa vaaleaa hiekkaa ja sehän oli se piste iin päälle. Tässä pari kuvaa niistä tuossa meidän pöydällä...

Ja näin suloiset pinkit odottelevat vielä vuoroaan... Niiiiiin kauniita, vai mitä?! Näihin tunnelmiin jäädään tänne valmistautumaan yöpuulle. Maanantai on selätetty ja tästä se viikko taas lähtee rullaamaan.No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...