Wednesday, 8 May 2013

Uutta kotiin?

Kävin (taas) katselemassa H&M Home:n uutuuksia netissä ja siellähän oli vaikka mitä ihanaa. Erityisesti säilytysratkaisut eli upeat korit miellyttivät silmää. Ei ehkä pitäisi surffailla siellä ihan niin usein. Sain juuri paketin, jossa oli tyynyliinoja ja nyt sohvallani onkin pari uutta tai ainakin uudennäköistä tyynyä. Pitääkin ottaa kuvia huomenna.

Takaisin nyt vielä kuitenkin niihin löytöihin... Tykkäsin siis pienestä mustasta metallikorista. Toivoisin vain, että se olisi tuplasti isompi. Myös juuttikorit olivat aivan ihania! Luonnonvärinen on tällä hetkellä loppuunmyyty ja jotenkin se iski nyt enemmän kuin tuo musta, vaikka ihan hieno sekin tietty on. Kuviollinen pöytäliina on "samaa sarjaa" kuin juuri tilaamani tyynyliinat ja tuo kuvan stailaus saisi minut ostamaan melkein mitä vain. Niin houkutteleva!


Laitan tähän mukaan vähän kuvia sieltä nettisivuilta. Pakko opetella tekemään niitä kollaaseja!! Tulisi kaikki niin paljon kivammin esille, mutta, kun käytössä on vain tuo Picasa eikä mikään Photoshop niin en ole ainakaan vielä löytänyt moista toimintoa. Saa vinkata miten muuten saisi tehtyä!!!  

Huomenna onkin sitten helatorstai ja ihana vapaapäivä! Nämä on niin kivoja tälläiset neljän päivän viikon. Voi kunpa voisi aina tehdä vaan neljää päivää. :) Tietenkin on luvattu sadetta eli sisätiloissa täytynee päivää viettää. No, ei se haittaa. Taidan ottaa projektiksi korujeni järjestelyn, ehkä teen pari lisää siinä samalla. Myös voisin yrittää vihdoinkin viedä noita ylimääräisiä puusohvan tyynyjä kellariin. Siellä vaan alkaa olemaan aika täyttä. Heh! Pitäkäähän tekin mukava ja tuottelias tai rentouttava vapaapäivä!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...