Tuesday, 28 May 2013

Ja taas mennään...

...Ikeaan nimittäin. Huomenna on tarkoitus siis mennä töiden jälkeen Ikeaan ja olenkin jo bongaillut ihania uutuuksia jotka haluan ehdottomasti katsastaa. Upeat smaragdinvihreät Stockholm maljakot ovat niiiiiin upeita!! Ehkä pakko ostaa. Aion myös katsastaa mattotarjonnan, koska olohuoneesta puuttuu edelleen se matto. Olen rajannut vaihtoehdot kahteen - mustavalkoiseen Stockholm (blogi)mattoon ja luonnolliseen Tårnby mattoon. Molemmissa on puolensa ja luulenkin, että niiden livenä näkeminen tuo päätöksen.
Katselen myös sivusilmällä uutta ruokapöytää. Ha hah! Tämänhetkinen pöytäni on kaunis kuin mikä, mutta sen ovaali muoto aiheuttaa joskus päänvaivaa pöytäliinojen kanssa. Ajattelin, että tuo superhalpa Ingo voisi olla hyvä vaihtoehto, koska voisin vähän tuunata sitä... :) Vanhan pöydän olen luvannut lahjoittaa (takaisin) äidille ja se taitaa matkata mökin uudelle terassille, kunhan se joskus valmistuu.


Ja tietenkin Ikeassa käydessä täytyy käydä myös katsastamassa piensisustus ja kukkaosastot. Voisin ostaa pari yrttiä keittiöön, jos keksin siellä oleville viherkasveille toisen paikan. Kynttilöitä ostan aina - omenantuoksuiset tuikut ovat suosikkini! Ja tykkään myös aina tsekata onko uusia kortteja tai julisteita tullut valikoimaan.

Mitäs tykkäätte uudesta fontistani, jota käytin kuvissa?! Minä ainakin tykkään!! Jos joku muukin tykkää, niin täältä sen voi ladata ihan ilmaiseksi.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...