Monday, 17 June 2013

Kesä tuoksuu pioneilta...

Mikään ei ole ihanampaa kuin kimppu pioneja pöydällä. Sain tädiltäni kimpun erivärisiä pioneja, jotka hän oli poiminut pihaltaan. Niiden tuoksu on huumaava ja ovathan ne myös aivan uskomattoman kauniita. Ja ne piristävät jopa maanantaita ja se ei ole mikään helppo tehtävä! Kesällä kukat tuovat ihanaa väriä muuten niin musta-valkoiseen sisustukseen ja tykkäänkin poimia kukkia luonnosta niin paljon kuin mahdollista.

Tällä hetkellä luonnosta löytyykin vaikka mitä - apiloita, päivänkakkaroita, tuoksumataraa, hiirenvirnaa ja kaikkea muuta ihanaa. Kannattaa ottaa kasvikirja mukaan ja lähteä tien pientareille ja niityille tutkimusmatkalle. Sinne minäkin suuntaan perjantaina, kun kesälomani alkaa. Juhannusta odotellessa. Enää kolme päivää töitä...2 comments:

  1. Sinulla on tyylikäs blogi. :) Mikäli haluat, olen heittänyt sinulle haasteen, jonka löydät blogistani kasinluotua.blogspot.fi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Anneli sekä haasteesta, että kehuista. Kiva, että tykkäät!! Otan haasteen työn alle. Tykkään nimittäin vastailla niihin. :D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...