Sunday, 2 June 2013

Nähdäänkö?

Onpa ollut upea viikonloppu!!! Aurinko on todella hellinyt ja ehkä vähän polttanutkin. Heh! Olkapääni ovat hieman punaiset, mutta kai ne siitä pian muuttuvat ihanan kullanruskeiksi. Eilen menin töiden jälkeen Esplanadin puistoon istumaan ystäväni ja hänen perheensä kanssa. Istuimme siellä monta tuntia ja nautimme ilmasta ja ilmapiiristä. Toivottavasti sellaisia päiviä on vielä monta tänä kesänä.

Tänään keskityin kuitenkin pääasiassa sisätiloihin, koska järjestin kotonani pienen kotikirppiksen ja pitihän koti olla edustuskunnossa, kun kaikki ihanat kaverini tupsahtivat paikalle tekemään ostoksia, mutta myös varmasti vähän katselemaan ympärilleen. Esimerkiksi työkaverini eivät olleet ennen käyneet täällä ja kiertelivätkin yhdistäen blogissa olleita kuvia ympäristöönsä. Kirppis olikin kuulemma todella kiva idea ja taidan pitää toisenkin, vaikka syksyllä. 

Olettehan muistaneet poimia sireenejä maljakkoon? Ne eivät kestä ihan kauhean kauaa, mutta tuoksu on niin huumaava, että muutamakin päivä niiden tuoksua riittää. Ja hei, halusin myös pikaisesti muistuttaa, että MRS JONES-blogin Jonnalla, jolla on nyt myös oma pikku nettipuoti, on pop-up shop pystyssä Espoossa ma 3.6. klo 15-19. Lisätietoja paikasta ja tuotteista saa täältä. Nähdäänkö siellä?!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...