Monday, 24 June 2013

Suorittamispaineet...

Kello on melkein kaksitoista ja en ole vielä tehnyt lomallani muuta kuin nukkunut ja roikkunut netissä. Paniikki!! Hirveet suorittamispaineet!! Ei saa hukata hetkeäkään, pitää olla koko ajan jotain hienoa ja upeeta tekemistä, muuten menee loma hukkaan. Ehkä pitäis kuitenkin vähän relata... lomalla, kun ollaan. Eli heti ensimmäisenä asenteenmuutos. Lomalla on tarkoitus rentoutua ilman aikatauluja ja paineita eli teen mitä ehdin, jaksan ja viitsin.

Ja tähän mennessä olen ehtinyt jo löytää H&M Homen uutuuksista vaikka mitä ihanaa. Tein pienen kollaasin, jotta tekin voisitte poimia omia suosikkejanne. Kaikki kuvat ja tavarat löytyvät siis täältä. Ehdoton suosikkini on tuo ensimmäinen ikat-kuvioitu tyynynpäällinen. Hevostyyny yllätti itsenikin, mutta se oli jotenkin vaan aika hieno... Nauratti vähän, kun olin saanut kuvat tuohon kollaasiin, koska värimaailma oli yllättävän tutun näköinen. Kyllä se oma tyyli alkaa olemaan aika selkeä. :)

Nyt lähden kuitenkin netistä tuonne oikeaan maailmaan. On aika lakata kynnet. Sitten olen virallisesti lomalla. Ihanaa viikonalkua kaikille - lomailijoille ja vielä sitä lomaa odottaville!!!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...