Thursday, 27 June 2013

Rakas (loma)päiväkirja

Tämä päivä on ollut pelkkää vaaleanpunaista ja sinistä. Olen puuhaillut kaikenlaisia ihania vauvajuttuja. Ei, meille ei ole tulossa vauvaa, mutta serkkuni sai juhannuksena tytön ja olin tänään perhetuttavan vauvakutsuilla, joka odottaa poikaa. Kaiken tämän lisäksi äitini töissä on oikea vauvabuumi ja sinnekin on kyselty kortteja, tuttinauhoja jne. Eli paljon on ollut askarteltavaa...

Aloitetaan nyt vaikka noista tuttinauhoista. Ne ovat siis niitä, jotka pitävät tutin kiinni vaatteissa nipistimen avulla. Kaupoissa olen nähnyt vain niitä eläin tuttinauhoja ja itse tykkään tietenkin jostain vähän persoonallisemmasta. Olen nähnyt upeita itsetehtyjä nauhoja Pinterestissä ja halunnut kokeilla niiden tekemistä jo jonkin aikaa ja nythän siihen tarjoutui oiva tilaisuus.

Pojan tuttinauha on pujoteltu nelinkertaiseen lankaan puuhelmistä ja sitten vain rusetti nipistimen viereen. Tein siitä tarkoituksella hyvin yksinkertaisen ja klassisen, koska äiti on sen tyylinen. Ja pitäähän pienellä pojalla olla myös ikioma jalkapallo. Kävin tänään myös sitten ostamassa tutteja, että sain niitä noihin nauhoihin ja se olikin aikamoinen tehtävä. Miten monta tuttia voikaan kaupassa olla?! Huh! No, löysin sitten tosi kivat sekä pienen pojan, että tytön nauhoihin.

Tytön nauha on tehty Sinellin joustavasta valmisnauhasta ja siihen on lisätty vielä rusetti ja prinsessakruunulla varustettu tutti. Ostin samaa nauhaa valkoisena ja siitäkin on tarkoitus tehdä pari nauhaa sinne äitini työpaikalle. Kuvissa näkyy myös vaatteita joita ostin lahjaksi, H&M:ltä tietenkin. Nuo sukat ovat niiiiin suloiset, vai mitä?!
Kortit on tehty valmiiden pohjien avulla joihin olen käyttänyt Sinellistä ostettuja pastellisia taustapapereita sekä vauva-aiheista leimailusettiä. Ääriviivatarroja meiltä jo löytyikin, samoin kuin organzanauhaa sekä haaranastoja. Vähän taitaa olla jo niin, että mitä meiltä ei äidin kanssa löydy varastosta niin sitä ei varmaan sitten edes tarvita. Toinen kortti on tytön nimiäisiin ja toisen vein tänään mukanani vauvakutsuille.No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...