Sunday, 16 June 2013

Valmista on...

...ainakin melkein. Lupasin kuvia mökkireissulta ja tässä niitä nyt sitten tulee. Sain vihdoin tänään sisustaa vierasmökkimme. Tai ei sitä kyllä voi oikein vierasmökiksi sanoa, koska minä ja S olemme majoittuneet sinne. Ja se on sitä paitsi niin ihana etten tiedä raaskinko sitä muiden käyttöön antaakaan. Ha hah!

Olen rakentamisen alusta asti visioinut sinne tuollaisen canopy katoksen tai ihan vaan yksinkertaisemmin, hyttysverkon ja tänään sen sitten sain vihdoin laittaa kattoon. Väreiksi valikoitui tietenkin vaaleaa - valkoista, beigeä ja ripaus harmaata ja tunnelma on (aika) romanttinen. Mökillä on kiva, että on erilaista. Kuitenkin ihanaa, mutta erilaista kuin tavallisessa arjessa. Kyllä tuolla nyt kelpaa juhannuksena loikoilla.

Otin kuvatkin tuolla pehmeällä tarkennuksella, koska se välittää tunnelman paremmin kuin tavallinen kuva, vai mitä?! Viikonloppuna tehtiin kyllä muutakin kuin vain tälläistä pientä sisustusta - keittiön kokoamista, terassin lattian rakentamista ja vaikka mitä oli ohjelmassa, mutta ensi viikonloppu on pyhitetty kokonaan rentoutumiselle ja hyvälle seuralle. Kiitos vielä ensi viikon vieraalle, ihanalle tädilleni, pionikimpusta. Siitä kuvia huomenna.

Ensi viikolla onkin vain neljän päivän työviikko ja sitten tämä likka siirtyykin lomalle!!! Eli hyvällä meiningillä mennään koko ensi viikko. Toivottavasti tarttuu vähän teillekin tätä positiivista mieltä.No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...