Sunday, 30 June 2013

Rakas (loma)päiväkirja

Sunnuntai... Ihana, rentouttava sunnuntai. Tarkoitus oli herätä aamulla jo ennen yhdeksää ja suunnata Hietsun kirppikselle. Noh, heräsin sitten vähän kymmenen jälkeen ja päätin, että kyllä sinne vieläkin ehtii. Hietsussa oli tänään Indiedays blogiyhteisön järjestämä erikoiskirppis, jossa bloggarit myivät vanhoja vaatteitaan, tekemiään koruja ja vaikka mitä muuta. Keskellä toria oli lounge alue sekä DJ. Myyntipöydillä kävi kova kuhina, kun ihmiset penkoivat bloggareiden tyylikkäitä, mutta tarpeettomia vaatteita, laukkuja ja kenkiä.


Yritin välttää suurinta ryysistä ja suuntasin Juju Jewelleryn pöydän luokse. Sinne minut houkutteli ensimmäisenä erittäin kaunis esillepano. Kyllä visualisti osaa tälläistä ainakin arvostaa. Kolmen suunnittelijan herkät hopeakorut sopivat kaikille ja pöydästä olisikin voinut helposti ostaa jotain sekä itselleen, että lahjaksi. Tykkäsin erityisesti makeanvedenhelmistä tehdystä kaulakorusta, jossa oli hopeinen rengas. Se näkyy keskellä toista kuvaa. Myymäläkin löytyy osoitteesta Eerikinkatu 9.Toinen suosikkini oli Beloved, jossa myytiin niitä ihailemiani vanhoista lusikoista tehtyjä koruja. Siellä oli kuitenkin myös paljon muuta. Itse asiassa niin paljon, että teen siitä ihan oman postauksen. Se tulee pian... Kävin kuitenkin myös hieman itsekin penkomassa niitä vaatepöytiä ja mukaani lähti oranssi pikku jakku. Kyllä, oranssi! Eikä mikään murrettu oranssi vaan neon oranssi. Kirkkain vaatekappale kaapissani. En oikein tiedä mitä tapahtui, mutta tykkäsin siitä ihan hirveästi ja hei, se maksoi vain 5€. Sitä paitsi muistin, että kotona on siihen täydellisesti sopivat oranssit helmet joista olin ajatellut tehdä rannekorun kesäksi. Niin teinkin, heti kotiin päästyäni. Otin siitä kuvankin, että uskotte. Ha hah! Aion käyttää sitä joko farkkuja piristämässä tai kenties mustan mekon kanssa.


  
Katsotaan ehditäänkö tänään vielä jotain muuta kivaa, mutta pakata täytyy ainakin. Huomenna lähdetään mökille ja hei, olen unohtanut kertoa, että varasin sen pitkään odottamani kampaaja-ajan. Kyllä, ensi viikon torstaina tämä tyttö ryhtyy blondiksi. Noh, katsotaan ensin miten vaaleaksi tämän tukan saa... Toisaalta, jos joku siihen pystyy niin luottokampaajani Salon Fleurissa, Salossa. Siitä sitten lisää myöhemmin. 

Oikein ihanaa sunnuntain jatkoa ja piristävää viikkoa, heinäkuuta aletaan jo elää. Huh, miten aika meneekin nopeasti!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...