Tuesday, 4 June 2013

Mustaa ja pinkkiä

Hei, ihan pakko esitellä näitä ihanuuksia joita ostin MRS JONESin pop-up tapahtumasta eilen. Olin katsellut näitä jo netissä ja kun näin ne livenä ei päätöstä tarvinnut kauan harkita. Ne oli pakko saada! Enkä edes tiedä mihin tai milloin käytän näitä, mutta ainakin minulla on nyt tosi hienot koristeet ja kattausvälineet jotain kivoja juhlia varten. Meillä on itse asiassa isot juhlat viikonloppuna, kun S täyttää 30, mutta sitä varten minulla on jo eri koristeet valmiina. Viime vuonna hankkimani Ikean Kollektion Blån upeat viirinauhat pääsevät nimittäin vihdoinkin käyttöön. Juhlista lisää sitten myöhemmin.

Mitä niissä paketeissa sitten oli?! Ihanan kauniista mustasta silkkipaperista paljastui kolme valkoista honey comb palloa eli sellaista pom pomia, mustavalkoiset paperipillit sekä mustavalkoiset kuppikakkuvuoat. Kaikki ovat Miss Etoilen uudesta mallistosta ja löytyvät MRS JONESin nettikaupasta, täältä.Olen myös tehnyt uusia koruja. Ja huomasin pop up:ssa, että ne olivat aika samanlaisia Pernille Corydonin korujen kanssa. Ha hah! Ostin Helsingin Pinosta viime viikonloppuna aivan ihanaa Bloomingvillen neonpinkkiä ohutta narua ja se oikeastaan inspiroi uudet korut. Opettelin uuden liukuvan solmun YouTuben avulla, joten korut ovat säädettävissä juuri omaan kokoon. Suosikissani on kolme helmeä, toisessa kuvassa on kolme kristallia. Tein myös muutaman mihin laitoin riipuksen - yksi tähti ja toinen sydän. Tosi siroja ja näyttää kivalta rusketuksen kanssa. Pitänee yrittää löytää muitakin värejä tuosta nauhasta, että saan eri asuihin sopivia koruja.

Yritän nyt mennä nukkumaan, jos vain saan unta. S tulee huomenna takaisin Lontoosta oltuaan siellä pari viikkoa ja olen ikävöinyt häntä niin paljon. Ihana saada hänet takaisin kotiin. Ja juuri sopivasti syntymäpäivien kunniaksi!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...