Etsitään sisustuskauppoja...

Nyt tarvitaan apua...

Tein äsken listaa sisustuskaupoista eri puolilla Suomea, lähinnä etelä- ja varsinais-Suomessa, joihin ajattelin tehdä pieniä päiväretkiä kesälomani kiireettöminä päivinä.

Ja sitten ajattelin, että mikä olisi parempi paikka kuin oma blogini, jossa te, ihanat lukijani, voisitte jättää vinkkejä omista suosikeistanne.







Eli kohteina ovat ainakin Turku, Naantali, Tampere ja myös ehkä Hanko sekä Tammisaari ja näistä pitäisi nyt löytää käymisen arvoisia kohteita... Sisustuskaupat, kukkakaupat, kirpputorit ja ihanat kahvilat ovat kaikki ehdottamisen arvoisia.

Ainakin Naantalin Living Deauville, Turun Elvina ja Tampereen Villa Harmonie kiinnostavat kovasti. Ovatko yhtä ihania, kuin nettisivujen perusteella voi kuvitella?!

Odotan innolla, että saan kuulla mitkä ovat teidän suosikkejanne. :)

Comments

  1. Kirstulan vanha puoti liki Hämeenlinnaa on käymisen arvoinen paikka:) Tavaraa on vielä vähänlaisesti mutta joukossa on myös helmiä...mm.oikeasti vanhoja tavaroita!

    ReplyDelete
  2. Kiitos Niinu. Hämeenlinnan antiikkimessut ovat myös listalla eli toivottavasti samalla reissulla päästään myös tuonne Kirstulan puotiin. :)

    ReplyDelete
  3. Suosittelen lämpimästi Naantalin Living Deauvillea! Ihania tuotemerkkejä liike pullollaan! Valikoimista löytyy muun muassa Lexington, PB Home, Bruka, Nyblom o Kollén, Lisbeth Dahl, Broste ym. Kerrassaan ihastuttava löytö on myös liikkeessä myytävät käsivoidekynttilät, joissa herkullisia tuoksuvaihtoehtoja. Ystävällinen palvelu!:D

    ReplyDelete
  4. Ooh, olenkin lukenut siitä ja se on ehdottomasti listalla. :) Kiitos vinkistä ja tsekkaan myös nyt ne käsivoidekynttilät.

    ReplyDelete
  5. Täällä Espoossa on Sisustusliike Bellevue, www.sisustusbellevue.fi, Tervetuloa!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts