Pöytä koreaksi

Olin eilen Ikeassa. Tarkoitukseni oli mennä fiilistelemään uutta Kollektion Blå mallistoa. Mutta, mutta... Mallistoa ei näkynyt missään! Tänään otin yhteyttä Ikean asiakaspalveluun, jossa melko pitkän selvityksen jälkeen sain tietää, että Suomi ei ole vielä päättänyt, ottaako se edes mallistoa myyntiin. Vaikka Ruotsin Ikean Livet Hemma blogissa asia on jo vahvistettu. Oops!! No, en nyt sitten tiedä varmuudella tuleeko sitä vai ei, eli nyt ei voi muuta, kun odotella...
Mutta ei hätä ole tämän näköinen. Ikeassa on paljon muutakin kivaa, vai mitä?! Ensimmäisenä huomioni kiinnittyi jo ovella mainostettuun Myrlilja mallistoon. Myös rajoitettu erä, rajoitetun ajan. Viereinen kuva oli oven vieressä ja olin jo hetken erittäin innoissani. Kunnes näin ko. tuotteet. Tyynyt olivat todella pieniä, ehkä 40x40cm, eivätkä muutkaan tuotteet olleet aivan niin ihania, kuin ehdin jo kuvitella. *pettynyt*
No, matka jatkui yläkerrassa ja pysähdyin Ikea Family osastolle ihastelemaan kirjoja. Ja vihdoin löysin jotain aivan ihanaa... Uuden PÖYTÄ KOREAKSI kirjan. Selailin sivuja vain nopeasti ja kuvat olivat toinen toistaan ihanampia. Olen myös erittäin innokas kauniiden kattausten ystävä, joten päätin ottaa kirjan. Ja kotiin päästyäni jouduinkin melkein tappelemaan äitini kanssa kumpi saa lukea kirjaa ensin. 


Kesällä kaikilla on paljon juhlia - on häitä, ristiäisiä, syntymäpäiviä, rippijuhlia jne. Kirja on jaettu selkeästi viikonpäiviin ja jokainen päivä sisältää erilaisen teeman - syntymäpäivät, rapujuhlat, häät, brunssin jne. Se antaa vinkkejä kattauksiin ja auttaa tekemään jokaisesta ruokahetkestä erityisen - arkena ja juhlana. Sivuja kirjassa on 120.

Lopussa on myös reseptejä ja pakka ilmaisia kortteja, joissa on kirjan kauniita kuvia. Ja mikä parasta, suurin osa kirjan astioista on tietenkin ostettavissa IKEA-tavaratalosta. Ikea Family kortilla, kirja maksaa vain 6,95€ (norm. 8,95€). Ja on takuulla jokaisen sentin arvoinen.
Vielä tähän loppuun tärkeät tiedot tekijöistä:
Sisustukset Caroline Andersson ja Sofie Lawette
Kuvat Oscar Falck
Teksti Stina Holmberg
Ulkoasu Helena Radelius.
 
Ja sitten voidaankin katsella kirjan hurmaavia kuvia...
 


 

 

Comments

Popular Posts