Saturday, 30 November 2013

I'm dreaming of a white (and black) Christmas...

No, vihdoinkin! Ostin uuden maton. Ja kyllä se on se Ikean Stockholm matto, myös "blogimattona" tunnettu ihanuus. Kauan tätä kyseistä mattoa ja yleisestikin mattoasiaa jahkasin ja olisin varmaan jatkanut vielä vähän kauemminkin jollei äitini olisi tänään Ikeassa vaatinut minua hankkimaan maton lattialle. '"Eihän joulua voi viettää ilman mattoa..." Ha hah! Joskus potku takapuoleen on ihan paikallaan...

Kotona ei sitten muuta kuin matto lattialle ja valmista tuli. No, ei ihan... Maton myötä "jouduin" vaihtamaan sohvalla olleet tyynynpäälliset jouluisempiin, uuden pienemmän sohvapöydän entisen tilalle, verhot liiloista valkoisiksi ja jopa ruokapöydän toisin päin. Ei siis ole aina niin helppoa tämä sisustaminen. Hauskaa se kyllä on. :)

Huomenna onkin sitten ensimmäinen adventti ja samalla joulukuun ensimmäinen päivä. Se tarkoittaakin sitten joulukalenterin ensimmäisen luukun avaamista. Tänä vuonna kalenterin luukuista löytyy mm. paljon askarteluohjeita, lahjavinkkejä, koristeluideoita sekä paljon muuta. Huomiseen siis.

2 comments:

  1. Hieno se on! Hitsi, se tämänhetkinen tarjous kummittelee mun mielessä. Pitäisköhän luovuttaa ja ostaa tuo vihdoin?! Vaikkei sitä ihan just oikeaa paikkaa oliskaan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. No, onhan se kyllä! Niin kauan on munkin sitä tehnyt mieli, että kyllä kannatti nyt vihdoin ostaa. Ja hei, kyllähän sille voi olla paikka vaikka seuraavassakin kodissa. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...