Sunday, 17 November 2013

Jouluostoksilla... Tiirinkosken Tehdas...

Eilinen päivä oli super kiva!! Päivä oli niin kaunis ja aurinkoinen ja lähdimme heti aamusta vanhempieni kanssa Hämeenlinnaan. He olivat menossa Antiikki- ja keräilymessuille ja halusin sekä sinne, että ajattelin samalla pääseväni vihdoin Tiirinkosken Tehtaalle kyläilemään. Ennen kuin esittelen teille enemmän Tehtaan ihanuuksia, pieni vinkki... Antiikki- ja keräilymessuja on useita ja monessa eri paikassa esimerkiksi Helsingissä Wanhassa Satamassa ja sitten pienemmillä paikkakunnilla kuten nyt siis Hämeenlinnassa. Visuaalista ilmettä on toki enemmän Helsingissä, mutta sitten hintataso onkin myös ihan eri. Eli siis kannattaa käydä pienemmilläkin messuilla, sieltä niitä löytöjä voi oikeasti tehdä.

Mutta nyt sitten Tiirinkosken Tehtaan lumoihin. Tämä uusi sisustuspuoti sijaitsee vanhassa navetassa/ulkorakennuksessa ja on tunnelmaltaan ihanan rustiikkinen ja hämyisä. Omistaja Kati aloitti bloggaamisen viisi vuotta sitten ja nyt hänen unelmansa ovat toteutuneet tämän ihanan puodin muodossa. Kauniit esillepanot onnistuvat helposti, kun valikoimasta löytyvät Tine K, House Doctor, Bloomingville, L:A Bruket ja monta muuta. Usein sisustusliikkeissä on paljon samoja tuotteita, mutta täältä löytyi paljon myös sellaista mitä en ole muualla nähnyt. Mm. House Doctorin kellot olivat minulle ihan uusi tuttavuus ja nyt ehkä vähän harmittaakin etten sellaista ostanut. Niin makeita ne nimittäin olivat. Tuossa on muutama erilainenkin malli. Tykkäättekö?


Joulun tunnelmaakin löytyi ihanien joulukoristeiden, kynttilöiden ja pehmeiden tekstiilien muodossa. Oih ja voih, olisin voinut ostaa kaiken... Onneksi pystyin hillitsemään itseäni (vai oliko se sittenkin pankkitilin saldo, joka minua hillitsi?) ja ostin vain ihanan paksua trikookangasta olevan tyynyn. Harmaan tietenkin. :) Äiti osti vielä toisen, nimpparilahjaksi, joten nyt sohvalla on kaksi uutta kaunokaista. Niistä kuvia sitten huomenna. Nyt jätän teidät vielä ihailemaan Tehtaan tunnelmia. Ihanaa uutta viikkoa!!
4 comments:

 1. Huoks! Oi jospa oisin saanut olla muukaana! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niinpä! Paikka on kyllä aivan ihana. Jos vaan mahdollista, kannattaa käydä.

   Delete
 2. Tuo paikka on ollut pitkään listalla. Näyttää niin houkuttelevalta :)

  ReplyDelete
 3. Siis kannattaa kyllä ehdottomasti nyt joulun alla käydä! Siellä se on, keskellä ei mitään, mutta on niin ihana. Se tulee muuten laajenemaankin jossain vaiheessa. Sitten viimeistään... :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...