Tuesday, 19 November 2013

J niin kuin joulu...

Tänään se sitten iski... joulufiilis. Kotonani ei ole ollut vielä mitään joulukoristeita, tunnelmasta puhumattakaan, mutta jostain syystä tänään tuntuu siltä, että nyt on aika aloittaa valmistelut. Edes ne henkiset sellaiset. Ha hah! Ja mistähän muualta tälläisen projektin aloittaisi kuin Pinterestin ihmeellisestä maailmasta. Kansioni Christmas on täynnä toinen toistaan ihanampia kuvia joulusta. On maisemia, lahjoja, kattauksia ja ennen kaikkea inspiraatiota. Keräilin sieltä sitten kuvia joista välittyy se minun näköinen joulu.
Huomaatteko ettei punaista näy ollenkaan?! Joka joulu yritän viettää joulua ilman punaista, mutta olen jo käynyt fiilistelemässä H&M Homen punaisia samettityynyjä, joten on aika epätodennäköistä, että tästäkään joulusta selvitään ilman sitä perinteistä punaista. Ehkä ihan hyvä niin. Kai sitä ihminen saa joskus väreilläkin leikitellä, vai mitä?

En siis ole vielä vaihtanut mitään tyynynpäällisiä tai laittanut koristeita esille. Itse asiassa, en ole vielä edes laittanut valoverkkoani ikkunaan. Äiti oli siitä jo kauhuissaan. Varsinkin, koska viikonloppuna serkkuni vaimoineen tulee kylään ja "pakkohan se verkko on olla ikkunassa, kun sähän tarjoilet glögiäkin". Niin kai sitten. :D Taidan laittaa sen sitten perjantai-iltana. Nyt lähden kuitenkin penkomaan joulutavaroita. Katsotaan mitä sieltä sitten löytyy...No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...