Monday, 25 November 2013

Kuparikello ja muuta mukavaa maanantaihin...

Kupari on nyt pop! Metallin eri sävyt ovat aina vuorotellen pinnalla, mutta erityisesti kupari ja messinki ovat juuri nyt, ja tulevat olemaan vielä ensi keväänäkin, erittäin muodikkaita. Itselläni on ollut lähinnä hopeaa ja enemmän sellaista kylmää metallia kotona, mutta nyt olen lähtenyt kuparin fanien kelkkaan. Ostin kiiltävän kuparisen spray maalinkin, mutta se odottaa vielä jotain sprayjattavaa. Heh!

Helpommalla (ja halvemmalla) pääsee, kun kiertää vähän kirpputoreja... Näistä trendeistä ei aina tiedä miten kauan ne ovat pinnalla ja onkin siis ihan fiksua aloittaa pienillä, edullisilla yksityiskohdilla. Kirpparilta minäkin löysin tämän kaunokaisen. Ihanan, vanhan kuparinvärisen herätyskellon. No ei, eihän se todellakaan käy, mutta sehän onkin vain for show, tiedättehän?! Jotain kaunista katseltavaa... Ja jotenkin se sopii niin kivasti vihreän värin kanssa. Tykkään!

Näihin tunnelmiin jään nyt viettämään maanantai-iltaa. Kohta tulee Good Wife. Missäs ne Marianne-keksit taas olikaan... Mukavaa viikon jatkoa! Pahin eli se kirottu maanantai onkin jo melkein takana. No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...