Sunday, 3 November 2013

Vaatekaapin uumenissa...

Huh huh! Olen tänään vetänyt kaiken ulos vaatekaapistani (ja myös poikaystäväni kaapista), tyhjentänyt eteisen naulakon ja kaapin lattialle ja järjestänyt KAIKEN! Mikä hirveä duuni!!! Vaatteita on kyllä kiva olla, mutta niiden siivoaminen ja järjestäminen on sitten kaikkea muuta kuin kivaa. Kaikki lähti liikkeelle siitä, että kaappini oli kuin pommin jäljiltä. Työkaverini eivät uskoneet tätä, mutta totta se on. Vaikka kaikki muu onkin piiruntarkassa järjestyksessä niin oven taakse kätkeytyi sellainen sotku, että huh! Sain myös töistä ison kasan henkareita ja halusin vaihtaa ne poikaystäväni kaappiin ja ottaa hänen henkarinsa omaan kaappiini. No, en kyllästytä teitä yksityiskohtaisella tarinalla kaappien elämästä vaan nyt mennään asiaan...

Siivous ja järjestely sai nimittäin aikaan sen, että huomasin mitä minulta puuttuu. Neuleita oli aika paljon, joten niitä en välttämättä tarvitsisi. Housuja ei myöskään tarvitse ostaa lisää, elänhän muutenkin leggingseissa 90% ajasta. Kauluspaitojakin löytyi muutamia, mutta niitä kyllä haluaisin ehkä pari lisää. Oikeastaan sellainen tärkein asia mitä puuttui oli t-paidat ja muutkin töihin sopivat yläosat. Neuleessa on ihan liian kuuma, kun alkaa siirrellä vaatteita paikasta toiseen eli käytän usein trikoopaitaa tai jotain siistimpää toppia tai puseroa.

Tästä seuraakin sitten sellainen ihan kiva pulma eli uusien vaatteiden ostaminen. :) Siispä olenkin surffaillut netissä viimeisen tunnin ja tein pienen kollaasin H&M:n valikoiman pohjalta. Sieltä löytyikin paljon kaikkea kivaa, mutta oletteko huomanneet, että valikoimasta puuttuu melkein kokonaan printti/teksti/kuvio t-paidat?! Minä huomasin. Täytynee siis poiketa vaikka Gina Tricotiin, jossa sen sijaan niitä on paljon. Löysin kuitenkin mukavia treggingsejä (trousers + leggings = treggings), pari kauluspaitaa (erityisesti haluan farkkupaidan!!), kauniita puseroita ja myös muutamia asusteita. Ensi viikolla täytyykin siis suunnata kaupoille. Harmi!! :)


Löytyisipä vielä energiaa tehdä samanlaista järkkäilyä täällä muuallakin kotona. Minulla on kauhea sisustuksen kuiva kausi. En vain ole yhtään inspiroitunut tällä hetkellä. Miksi?! En oikein osaa sanoa. Ehkä siksi, koska unelmoin koko ajan uudesta kodista ja kenties tämä tuntuu siksi tylsältä. Olen myös ollut todella saamaton kaikenlaisten pikku projektien suhteen. Pitäisi maalata ja tuunata ja tuo eteinenkin on useista suunnitelmista huolimatta ihan samassa jamassa. Voih! Ehkä lähenevä joulu saa minuun liikettä. Olen huomannut, että viime vuoden jouluaiheiset blogipostaukset ovat alkaneet taas kiinnostaa, joten eiköhän sitä jouluakin lähdetä sitten taas aloittelemaan. Ollaanhan kuitenkin jo marraskuussa! Kai nyt jo saa? Katsotaan mitä kaikkea kivaa ensi viikolla taas keksitään... Nyt alan kuitenkin katsomaan Tanssii Tähtien Kanssa.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...