Wednesday, 24 July 2013

Pikku prinssi...

Kyllä nyt täytyy hehkuttaa vähän täälläkin tuota ihanaa kuninkaallista vauvaa. Prinssi William ja Kate ovat vihdoin saaneet kauan odotetun lapsen - pienen pojan, prinssin. Raskautta seurattiin ympäri maailmaa ja ilouutinen uudesta tulokkaasta on saanut koko Britannian vauvakuumeen valtaan. Pieni nyytti saapui maailman maanantaina 22 heinäkuuta, klo 16.24 ja esiteltiin maailmalle heti tiistaina, kun William ja Kate lähtivät kohti kotia vanhempina.

Kate näytti upealta pilkullisessa vaaleansinisessä Jenny Packham mekossaan. Lehdet vertasivat häntä nopeasti prinsessa Dianaan, joka aikoinaan esitteli oman vastasyntyneensä, Williamin, myös pilkullisessa mekossa. Mekko myytiin loppuun maanantain ja tiistain välisenä yönä. Myynneissä näkyi jälleen "the Kate effect" - kaikki mitä Katen yllä nähdään tuppaa myymään loppuun hetkessä. Katea ylistettiin myös siitä, että hän antoi vartalonsa olla sellainen kuin juuri synnyttäneen naisen vartalo onkin eikä peitellyt mahaansa. Hienoa!

Nyt kysymys kaikkien huulilla on: mikä lapsen nimeksi tulee?! James ja George ovat vedonlyöjien suosikit, mutta melkein toivon, että he valitsevat itselleen tärkeän nimen, eivätkä vain perinteistä nimeä.

Olen myös askarrellut juuri sopivasti aiheeseen liittyen lisää niitä tuttinauhoja. Kaikki tuntuvat saavan vauvoja ja niille onkin jo kysyntää. Tilasin jo lisää materiaaleja, että voin tehdä lisääkin. Ja niitä on niin ihana tehdä, kun niistä tulee niin suloisia. :) Olisi kyllä pitänyt tehdä yksi sini-puna-valkoinen ja lähettää uusille vanhemmille. Ha hah!!! Saivathan he Suomesta äitiyspakkauksenkin.

Olen käyttänyt paljon puuhelmiä vaikka ensin ajattelin, että ne eivät ole ollenkaan mieleeni. Nyt olen ihan ihastunut niihin. Sinellissä on valmiita paketteja ja väreinä joko sinisiä, pinkkejä tai luonnollisen värisiä. Niitä täytyy ehdottomasti ostaa lisää. Käytän silkkinauhaa tai organzanauhaa rusetteihin lisätäkseni viimeisen silauksen. Laitan lisää kuvia, kun niitä valmistuu lisää. 4 comments:

 1. Ompa hienoja tuttunauhoja. Minkä olet keksinyt laittaa nauhan päähän, jotta tutti pysyy paikoillaan? Yritin kovasti tiirailla mikä se on.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Siinä on sellainen muovinen lenkki. Niitä käytetään yleensä rannekorun tai kaulakorun tekemiseen laittamalla lenkkejä kiinni toisiinsa ja sitten niistä muodostuu ketju. Minä käytän aina vain yhden lenkin tuonne päähän. Se on aika jäykkä ja aukeaa juuri sen verran, että sellainen litteä tuttirengas mahtuu siitä välistä. En ole ainakaan vielä keksinyt mitään parempaa. :)

   Delete
 2. Mistä sellaisia lenkkejä voi esim. ostaa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse ostin omani turkulaisesta korukauppa Blingistä. En ole niitä itse asiassa muualla nähnytkään, mutta kuvittelisin, että muistakin korukaupoista saisi, ainakin vastaavanlaisia. Se on kyllä ehdottomasti vaikein osa tuttinauhojen tekemistä, tuo lenkkien tai jonkin vastaavan löytäminen.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...