Sunday, 14 July 2013

Rakas (loma)päiväkirja

Viimeistä viedään... Loma on ohi, ainakin tältä osin. Viikko elokuussa odottelee vielä ja pehmentää töihin menoa jotenkin. Tulin tänään kotiin mökiltä ja oli oikeastaan jotenkin aika ihanaa palata kotiin. S tuli kotiin pari päivää aikaisemmin ja oli siivonnut. Koti oli siisti ja tuoksui ihanan raikkaalta. Mukanani kotiutui aika paljon uutta sisustustavaraa kukkahyllystä tyynyihin ja pitihän se kaikki saada heti esille. Ha hah!

Eli tänään siis tunnelmia ihan täältä kotoa... Tuolta ihanasta loma-asumuksesta takaisin musta valkoiseen maailmaani. Uudet tyynyt ovat H&M Homesta (sieltä upeasta uudesta Turun myymälästä), samoin kuin muuten tuo musta iso pullo. Betoniruukut sekä pieni puinen kulho Aveliasta ja kukkahylly kirpparilta. Liljat ovat tädiltäni ja aivan super kaunis kimppu. Sopii niin hyvin tänne meille. Kiitos vielä siitäkin, tättärä!

Huomenna sitten töihin... Aion vetää tämän viikon super positiivisella asenteella, jotta töihin paluu tuntuisi mukavammalta eli toivotankin kaikille aurinkoista ja energistä uutta viikkoa - lomalla tai töissä.No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...