Tuesday, 23 July 2013

Puulla päähän lyöty...

Taas on viikko pyörähtänyt käyntiin ja tällä viikolla olenkin löytänyt ihan uuden ihmettelyn aiheen. Oletteko nähneet sisustuslehdissä ja blogeissa villitsevää uutta ilmiötä?! Puhun nyt ihan tavallisten, pöllien käytöstä pöytinä. Hauska idea! En tiedä mistä idea on lähtöisin, mutta luulisin, että varmaan jostain täältä skandinaavian maista, koska meillähän on puuta käytössä vaikka muille jakaa. Olen nähnyt niitä ihan raakaversiona tai sitten maalattuna, osittain tai kokonaan. En vain oikein ole vielä osannut päättää ovatko ne hienoja vai eivät... Ha hah!

Jotenkin todella ihana idea tuoda puuta, noinkin alkuperäisessä muodossa osaksi sisustusta, mutta sitten taas ainakin meillä tuo näyttäisi ihan hullulta. Tilan täytyy olla tietynlainen ja mielestäni sisustuksen aika moderni. Itse haluaisin sen ympärille paljon valkoista ja ennen kaikkea paljon tilaa. Etsin Pinterestistä kuvia ja sieltä löytyikin aika monta eri variaatiota. Olisiko tästä pöydäksi teidän kotiin?!

2 comments:

  1. Kyllä olen huomannut saman! Meillä on mökillä ollut parin vuoden ajan tuollainen sisällä! Ainut tärkeä juttu on se että tuohon puuhun täytyy tehdä tuollaiset isot viillot jotta puu kuivuu, muuten se kuhisee ötököitä koska jää kosteaksi sisältä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oot siis ollut "trendiä" edellä. :) No, hyvä, että sanoit noista viilloista. En oo nyt vielä tuomassa tollasta kotiin, mutta jos tuon niin hyvä tietää ettei tuo muuta metsää samalla mukana.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...