Saturday, 27 July 2013

Vaihtelua lauantaihin...

Onpa ollut ihana päivä! Aamulla sai nukkua pitkään, sitten aamupala ja vähän askartelua. Tein vähän lisää niitä tuttinauhoja. Niistä lisää sitten joku toinen kerta. Iltapäivällä kävimme S:n kanssa tuossa läheisellä rannalla ja pääsin vihdoin, ensimmäistä kertaa tänä kesänä, uimaan. Vesi oli niin lämmintä!
Kotona sitten odottikin siivousurakka. Plääh! Onpa tylsää, ajattelin. Miten siivousta voisi vähän piristää... No, vaihtamalla järjestystä tietenkin!!! S lähti juuri sopivasti kauppaan ja hänen tullessaan takaisin oli järjestys olohuoneessa jo vaihtunut. Ha hah!

Tässä pari ennen ja jälkeen kuvaa. Eli ensin katsotaan miltä näytti ennen...Ja sitten katsotaan mitä tapahtui seuraavan parinkymmenen minuutin aikana...Okei, kiva tuli. Kukkapöytä on nyt ihanasti ikkunan alla ja tilaa on ikkunan alla muutenkin enemmän, mutta mutta... Pieniä huonekaluja on liikaa. Sohvan, vitriinikaapin (joka on muuten ruokailuryhmän oikealla puolella, ihan sisäänkäynnin vieressä) ja ruokailuryhmän lisäksi on rahi, pinnatuoli, kukkapylväs ja pieni kaappi. Joka paikka näyttää täyteen ahdetulta. Yksi pöytä jäi ylikin, kun jouduin viemään toisen pöydän makuuhuoneeseen. Nyt se nököttää tuolla eteisessä. En millään haluaisi luopua mistään eli mielestäni tässä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin hankkia isompi asunto. Ha hah!!!!

Unelmoin päivittäin rivitalosta. Sen ei tarvitsisi olla edes kovin iso! Haluaisin vain vähän lisää neliöitä, ehkä toinen makkari ja tietenkin se oma piha. Jossain tässä lähellä. Todennäköisempää kuitenkin on, että jos muutamme niin se on sitten vaan isompaan kerrostaloasuntoon. No, ennen kuin voi muuttaa mihinkään niin pitäisi uskaltautua pankkiin kysymään josko saisi lainaa. Jaiks!

Nyt toistaiseksi täytyy vielä vain tyytyä tähän uuden näköiseen kämppään. Kivahan se on sekin! Huomenna on muuten lisää kivaa tiedossa - kirpputorien muodossa. Ensin Vermoon konttikirppikselle, sitten Hietsun perinteiselle sunnuntaikirppikselle ja viimeisenä Forumissa järjestettävään blogikirppistapahtumaan. En malttaisi odottaa... Katsotaan mitä löytöjä teen huomenna. Mukavaa viikonlopun jatkoa!!

2 comments:

  1. Replies
    1. Kiitos, Jenna! Olohuone tuntuu nyt paljon tilavammalta eli oli hyvä ratkaisu. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...