Thursday, 11 July 2013

Rakas (loma)päiväkirja

Mikä mahtava päivä!!!! Tänään alkoivat Fiskarsin Antiikkipäivät sekä Billnäsin perinne- ja antiikkipäivät. Ne kestävät sunnuntaihin asti eli vielä ehtii, mutta me halusimme mennä heti ensimmäisenä päivänä. Ja en voi muuta sanoa kuin, että missä se lottovoitto luuraa?! Olisin voinut ostaa vaikka mitä... Ihania huonekaluja, satoja lasipurkkeja joihin minulle tuli kauhea keräilyhimo, upeita koruja, kauniita astioita, vintage vaatteita ja vaikka mitä muuta mahtui noille kahdelle alueelle.

Fiskarsissa antiikkipäivät ovat jakautuneet veitsitehtaalle, jossa antiikkikauppiaat ovat huonekaluineen jne. ja jonne on 10€ sisäänpääsymaksu. Viereisellä torilla on kauppiaita pienempien ja ehkä hieman halvempien esineiden kanssa. Billnäsin alue on laajempi ja tänä vuonna ilmainen! Molemmissa kannattaa käydä. Lisätietoja saa, kun klikkaat joko FISKARS tai BILLNÄS.

Sitten päästään kuvien kimppuun. Ensin suosikkini, jotka ovat heti veitsitehtaan ulkopuolella - Mirantik sekä Antiikkiliike Anna-Stiina Oy. Molemmista löytyy paljon valkoista, rouheaa, kauniita esillepanoja ja kaikkea ihanaa. Ja hei, Anna-Stiina on muuttamassa Tampereelle elokuussa. Pitääkin suunnitella matka sinne...

MIRANTIK


ANTIIKKILIIKE ANNA-STIINA OY


Kuten näette kaikkea ihanaa on tarjolla. Otin kuvia myös sisällä veitsitehtaalla ja tässä muutamia suosikkejani. Näyttää siltä, että sinne on valikoitunut aika paljon vihreää lasia, pulloja sekä puuta ja rottinkia. Sekä pienenä huumorinkukkasena ne tummat muusikot palmujen alla. Olisin voinut antaa sen S:lle. Ha hah!!


Tässä oli nyt sitten tätä antiikkipäivien antia. Itse ostin sitten loppujen lopuksi rannekorun, korvakorut sekä tietenkin vihreän lasipullon. Ha hah! Lasipullo on vielä autossa ja rannekoru vain rihkamaa, mutta korvakorut ovat niin kovin somat, että ne ajattelin kuitenkin esitellä. Saatankin laittaa ne heti huomenna, kun suuntaamme Turkuun. Ohjelmassa on sisustuskauppoja, varmasti pari kirppariakin ja vierailu kummitätini luona. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...