Saturday, 13 July 2013

Rakas (loma)päiväkirja

Jaiks! Enää tämä ja huominen päivä lomaa. Niin se vaan loppuu ja niin loppuu sitten tämä lomapäiväkirjakin. Tänään kuitenkin ehdin vielä kirjoitella kuulumisia eiliseltä Turun reissulta. Tykkään kesäisestä Turusta ja varsinkin sen sisustustarjonnasta. Kävimme pikaisesti mm. Sisustuksen Koodissa ennen kuin suuntasimme uuteen H&M myymälään Hansakortteliin.

Halusin käydä siellä, koska tiesin, että siellä on nykyään Home mallisto. En kuitenkaan ollut ollenkaan varautunut siihen miten UPEA se oli! Siis myymälähän on ihan uusittu ja Home on niin ikään uusi lisä Turun myymälään. Ja se on niiiiin hieno. Kaikki on todella kauniisti ja selkeästi esillä ja halusinkin ostaa puoli myymälää. Kannattaa ehdottomasti poiketa siellä, jos Turkuun olette menossa. 

Sitten vuorossa olikin Turun suosikkiliikkeeni: Avelia. Ai, miksi se on suosikkini? No, valikoimassa on mm. Bloomingville, Tolix, Beach House ja House Doctor ja kaikki on aina niin hienosti esillä. Myymälä on aika pieni, mutta tavaraa on silti runsaasti. Värimaailma on harmoninen - valkoista, mustaa, harmaata ja ruskean eri sävyjä. Ja siellä on aina jotain uutta mitä en ole nähnyt muissa liikkeissä. Sain ottaa kuvia ja halusinkin jakaa niitä nyt teidän kanssanne. Avelia on ihan Turun keskustassa - Käsityöläiskadulla ja on siis helppo löytää. Nyt siis äkkiä Turkuun!!

Ihanaa viikonloppua! Nauttikaahan auringosta! Minäkin yritän nauttia viimeisistä lomapäivistä...No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...