Thursday, 18 July 2013

Syysmuotia...

Kesää on vielä jäljellä, ollanhan nyt vasta heinäkuun puolessa välissä, mutta vaatekauppojen mukaan syksy on ihan nurkan takana. Ja siksi syksyn uutuudet alkavat saapua kauppoihin - hitaasti, mutta varmasti. Itse tykkään tästä vuoden ajasta ihan älyttömästi. Kesä on ulkona parhaimmillaan, mutta saa alkaa jo fiilistelemään syksyn muhkeita neuleita, upeita takkeja ja kivoja nilkkureita. Ostinkin jo alesta pari ihanaa neuletta ja mielessäni puen ne kauluspaidan ja statement kaulakorun kanssa.

Ollessani töissä PR-toimistossa Lontoossa elin koko ajan sesongin edellä, koska vaatteet showroomilla olivat aina seuraavaa sesonkia, jotta lehdet, jotka tekevät numeronsa kuukausia etukäteen saisivat oikeat tuotteet, oikeaan aikaan. Kun kesä tai syksy vihdoin koitti olin jo niin kyllästynyt niihin vaatteisiin etten oikein osannut nauttia niistä, enkä sitten enää shoppailustakaan. Kyllä sen tämän hetkisessä työssänikin huomaa, mutta ei ihan yhtä vahvasti. Onneksi!

Valitsin Pinterestistä vähän inspiroivia syksylookeja, jotta muutkin pääsisivät mukaan tunnelmaan. Ihania värejä - oliivinvihreää, konjakinruskeaa, harmaata ja viininpunaista. Avainsanoina naisellisuus, vintage, pehmeys, kerrokset ja mukavuus. Tykkään erityisesti tuollaisesta kovan ja pehmeän sekoittamisesta - kevyt, vähän kesäinenkin mekko ja nahkatakki. Sinapinkeltainen tästä nyt vain puuttuu. Siitä tietää, että syksy on todella tullut. Ha hah!
 

Surffailin vähän H&M:n nettisivuilla ja tälläisiä juttuja tekisi mieleni lisätä syksyn vaatekaappiini.
  • Farkkupaita olisi aivan ehdoton hankinta. En tiedä miten olen voinut elää ilman sellaista. Sehän sopii kaiken kanssa ja olisi loistava pari siis myös niiden uusien neuleideni kanssa. Tai voihan sitä käyttää ihan sellaisenaan ja laittaa siihen vain sen statement korun päälle.
  • Uusi takki täytyy tietenkin hankkia - trenssi olisi klassinen ja ajaton, mutta mieleni tekisi kyllä ehkä enemmän tuollaista rennompaa parkamallia. 
  • Boyfriend farkut ovat ihanan rennot, mutta vaativat parikseen mielellään korkkarit. Mielestäni ne näyttävät parhailta, kun asun muun osat ovat naisellisia.
  • Supernaisellinen, viininpunainen midi pituinen hame on upea!!! Se käy sekä arkeen, että juhlaan, riippuen siitä miten sen stailaa. Aivan ihana!!
  • Entäs sitten nuo kiilakorkolenkkarit?! Ne ovat aika hienot, en vain oikein osaa päättää ovatko ne tyylikkäät vai mauttomat. Ha hah!! Kai se riippuu siitä minkälaisen asun niiden ympärille rakentaa. Itse laittaisin varmaankin kapeat housut tai farkut ja sitten ison neuleen. Joku kiva huivi siihen vielä ja valmista olisi. 
  • Uusi kassikin olisi kiva - tuo mustavalkoinen on aika hauska, mutta tykkään myös kovasti isoista (nahka)laukuista. Ehkä ostankin sellaisen. Vaikka sen Zaran laukun, josta aina unelmoin.
Ehkä se lista alkaa nyt riittämään... Siihen ehtii vielä tulla ennen sitä "oikeaa" syksyä vielä vaikka mitä. Tämä tyttö lähtee nyt syömään ja hei, huomennahan on jo perjantai. Mihin tämä viikko mahtoi mennä? No, en kyllä aio valittaa. Viikonloppua odotellessa...

Kuvat H&M

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...