Wednesday, 10 July 2013

Rakas (loma)päiväkirja

Täällä yökyöpeli bloggaa, kun päivisin on niin ihana ilma ettei viitsi istua sisällä. Lupasin tänään kuitenkin esitellä niitä eilisiä ostoksia... Ostin siis pari sellaista marmorituikkukuppia. Siis pari! Voi mikä moka! Aina pitäisi olla pariton määrä, jos ne haluaa esille yhtäaikaa. Sama pätee muuten kukkiin. Aina kolme, viisi tai seitsemän. Se vaan näyttää visuaalisesti paremmalta. Joku luonnonlaki kai sekin. No, kuitenkin, ostin siis pari niitä. Sitten löysin aivan ihania kivikynttilöitä. Siis kivennäköisiä kynttilöitä. Ajattelin heti, että ne näyttäisivät kivoilta tekemäni betonivadin päällä. Stailasin niitä tuossa eilen keräilemieni simpukoiden, ajopuiden ja kivien kanssa. Aika kiva combo, vai mitä?! Sitten vielä se pitkäaikainen haaveeni - kupu. Niitähän saa ostaa kyllä sisustuskaupoista ja maksaa maltaita. Omani on muovinen, mutta sitähän ei oikeastaan huomaa. Ja erittäin edullinen oli. :) Tässä vähän kuvia ostoksista ja keräilemistäni rannan aarteista...


Sitten vielä tämä äidin ahkeraliisa. Niin kaunis! Kukat näyttävät aivan pieniltä ruusuilta ja joskus sitä kutsutaankin ruusuliisaksi. Niin aurinkoinen ja ihana kuvakin tuli. Jotenkin kuvaa lomaa ihanasti. Ilmat ovat olleet niin mahtavat. Tosin huomenna on luvattu sadetta. Juuri, kun meillä on ne juhlat mökillä. Höh! Toivottavasti säämies oli väärässä.

Ja hei, torstaina alkavat Fiskarsin antiikkipäivät. Sisäänpääsy 10€ ja kuulemma tänä vuonna Billnäs on ilmainen, kun se on edellisvuosina maksanut jopa 25€ eli kannattaa matkailla sinne suuntaan loppuviikosta. Minä menen torstaina ja kuvasatoa tulossa sitten mahd. pian. Palataan siis pian asiaan.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...