Sunday, 21 July 2013

Paluu mustaan ja valkoiseen...

Mikään ei ole ihanampaa kuin puhdas koti. Imurointi, pölyjen pyyhintä ja tietenkin pieni uudelleen järjestely tekevät ihmeitä vanhallekin kodille... vaikka surffasinkin vähän uusia koteja netissä eilen. *asuntokuume* Tahtoo oman kodin, jonka voisi sisustaa ja remontoida juuri omanlaiseksi. No, joku päivä... Eilinen päivä vain hujahti ohi, kun aloin järjestelemään ja puunaamaan kotia. Olohuoneen, makuuhuoneen ja eteisen pienet pöydät vaihtoivat paikkaa, samoin kuin musta pinnatuoli ja pari mattoa. Onneksi S oli juuri tällöin salilla. Ha hah! Yllättäen hän ei niin rakasta tätä huonekalujen paikkojen vaihtelua, vaikka onkin vain muutaman kerran joutunut auttamaan. Ehkä se on ihan normaalia miehiltä?! Yleensä raijaan tavaroita kyllä ihan itse ja mieluummin teenkin sen silloin, kun S on poissa, että vaikutelma on isompi. Eilenkin hän oli sitten erittäin tyytyväinen vaikka juuri ennen lähtöä oli sanonut, että älä sitten vaihda mitään. Ha hah!

Tekstiilejä pyöritin myös vähän ja palasin taas siihen niin helppoon musta-valkoiseen. Täällä oli nimittäin ripaus vihreää tyynyissä, mutta eipä ole enää. Se fiilis meni jo ohi. Nyt viherkasvit ja uusi antiikkipäiviltä ostamani vihreä pullo (joka on vihdoin saatu kuviin) tuovat tarpeeksi vehreyttä. Tein myös uuden asetelman olohuoneen lankkuhyllylle. Ripaus mustaa tuo kivaa kontrastia vanhaan lautaan. Nyt alkaa näyttämään taas aikas kivalta. Olohuoneeseen tarvitaan kyllä se uusi matto ja yhtään huonekalua en voi ostaa lisää. Ellen ensin luovu jostain tai hanki isompaa asuntoa. :) Mutta hei, eiköhän katsota jo niitä kuvia, vai mitä?!

Makuuhuoneen uusi ilme. Valaistui kerta heitolla, kun pieni musta pöytä vaihtui pieneen valkoiseen pöytään. Tekstiilit säilyivät samana aina vaan. Tykkään noista tyynyistä tosi paljon. Niitä saa taas H&M Homen syysvalikoimassa - sekä tuollaisena neulepintaisena, että ihan puuvillaisena missä kuvio on painettu kankaaseen. 


Eteisen kaappi muutti olohuoneen nurkkaan ja sen päältä sai tuo vihreä pullo vihdoin kodin. Lisäsin pari kirjaa, jotka olivat oikean värisiä sekä uuden Bloomingvillen pikku kulhon. Pinnatuoli siirtyi siihen viereen ja ihanat H&M tyynyt on siinäkin päällä. Tuo neuletyyny on siis puuvillaa, ei neulosta vaan kuvio on painettu siihen ja maksoi kuulkaas 2,95€. Pikkupanda tyyny on H&M Homen lastenosastolta. Se oli vaan niiiiiin suloinen, että se oli pakko saada. Olohuone on nyt melkein kokonaan musta-valkoinen. Onneksi matto ja tuo "taulu" seinällä vähän pehmentävät tunnelmaa. Tykkään kyllä, kun siellä on seassa jokin aksenttiväri eli sitä sitten etsimään seuraavaksi. Joku kiva, vähän syksyisempi väri olisi varmaan pian sitten vuorossa. 

Tälläistä tänään. Rentouttavaa sunnuntaita täältä sohvan pohjalta.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...