Tuesday, 2 July 2013

Rakas (loma)päiväkirja

Täällä sitä ollaan... Nyt tuntuu vihdoin siltä kuin loma olisi oikeasti alkanut. Mökillä sitä kuitenkin rentoutuu ihan eri lailla kuin kotona. Ja omassa ihanassa mökissäni on niin kaunista, että oikein sielukin lepää. Mökin nimi Villa Pikkmets tulee sen toimittajan nimestä. Mökki tuotiin Virosta ja kundi, joka sen tänne toi oli nimeltään Pikkmets. Tekemäni kyltti on hauska muisto tuossa oven vieressä!

Toin tänne vähän sisustustavaroita kotoa, jotta sain vähän lisää tunnelmaa. Kynttilälyhdyt ovat oikeasti ihan käytännöllisetkin, koska mökissä ei ole ainakaan vielä sähköä (vain erittäin piiiiiiiiitkä jatkojohto, joka tulee isosta mökistä tänne) ja ne siniset pullot hyllyllä sain ihanalta naapuriltani, joka toi ne kotoansa ylimääräisinä ovelleni asti, kun arveli, että saattaisin tykätä. Niin tykkäsinkin! Aksenttiväriksi vaalean puun ja valkoisen rinnalle valikoitui siis sinisen eri sävyjä ja ihan ripaus mustaa. Tunnelma on hyvin romanttinen, luonnonläheinen ja pehmeä. Tältä täällä nyt näyttää... Mitäs pidätte?!
Ja hei, miten helppoa onkaan muuttaa asioita parilla sipauksella valkoista maalia... Saunan naulakko sai valkokäsittelyn ja pääsi tänne, jotta saamme ripustettua takit ja laukut jonnekin. Korissa voi majailla sekalaistakin tavaraa, koska se kätkee kätevästi tavarat pois silmistä. Huomenna menen puhelinkaupoille. Katsotaan mitä sieltä löytyy... Hauskaa viikon jatkoa!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...