DIY jakkara

Olen kerrankin ollut tuottelias viikonloppuna ja nukkumisen lisäksi tehnyt jotain oikeasti hyödyllistä. Järjestelin vähän keittiönkaappeja ja laitoin vihdoin jauhoja, sokeria, pastaa jne. niitä varten ostamiini lasipurkkeihin. Pitäisi vielä tehdä etiketit Pinterestistä bongaamillani ohjeilla. Laitan sitten kuvia, kun ovat valmiit...

Hain myös ihania omenapuun oksia tuosta läheltä kaupassa käydessäni. Halusin jotain syksyistä sisälle ja oksissa on muutama omenakin, joten ne olivat täydellinen somistus.


No, sen lisäksi tartuin myös kesälomaprojektiini. Siihen pienempään... Ostin siis kesällä pienen jakkaran, jonka hioin ja maalasin mustaksi mökillä. Toin sen kotiin ja se on seissyt olohuoneen nurkassa odottamassa koristelua.

Ostin aiemmin tällä viikolla sellaisen liitutaulutussin (Sinellistä), joten vedin pari kerrosta liitutaulumaalia istuimeen ja sitten vain vapaalla kädellä kirjoitin siihen pienen viestin. Mainitsin erikseen tuon vapaalla kädellä, koska se on aika epätavallista minulle. Yleensä tykkään käyttää valmiita sabluunoita tms., että saan ns. täydellistä tekstiä.

Mutta tuon liitutaulutussin kanssa kivaa on se, että sitten, kun tuohon tekstiin (tai kirjoitukseeni) kyllästyn niin voin vain pyyhkiä sen märällä pois ja laittaa jotain muuta tilalle.

Viettäkää erittäin rentouttava sunnuntai, että huomenna sitten taas jaksaa palata töihin... :)

Comments

Post a Comment

Popular Posts