Piristystä arkeen...

Heips. Muistattehan, kun kerroin Kelim kuosin noususta tässä vähän aikaa takaperin. No, sen jälkeen kelim kuosi on löytänyt tiensä minunkin kotiini. Tilasin H&M Homesta ihanat mustat kelim kuvioiset tyynyliinat ja eilen laitoin ne sitten tuohon ruokapöydän vieressä olevalle puusohvalle. Mikään ei piristä ilmettä nopeammin, kuin uudet tyynynpäälliset! Niin helppoa, nopeaa ja halpaa.

Tyynyliinoissa on rusehtava tausta ja sohvan patja ja tyynyt ovat pellavaa, joten väriensä puolesta ne istuivat siihen täydellisesti. Ja täytyy kyllä sanoa, että tykkään tästä kuosista nyt vielä entistä enemmän. Tuntuu, että skandinaavinen vaalea sisustus saa mukavasti kontrastia kaikista etnisistä kuoseista, printeistä ja väreistä ja erityisesti marokkolaiset yksityiskohdat, varsinkin ne ihanat hääpeitteet (wedding blanket), ovat kovasti suosiossa tällä hetkellä.

Mitäs tykkäätte?!


Ja olen ihan unohtanut kertoa, että olen ostanut uuden kameran. Tai siis tilannut netistä. Eli en ole vielä saanut sitä hyppysiini, mutta matkalla se jo on. Ihana, kaunis, VALKOINEN, Olympus Pen Lite. En malta odottaa! Tähän asti blogi on saanut pärjätä Nokiani ottamilla kuvilla ja vaikka kamera korkealaatuinen onkin, on ihanaa saada vihdoin kunnon kamera! Minulla on jotenkin tosi vähän kuvia minusta ja S:sta, perheestäni ja ystävistäni, mutta aion korjata tämän uuden kameran myötä. Täytyy siis varmaan myös ostaa lisää kehyksiä... Harmi. :)

Ja olen selvästi taas oikeassa paikassa, oikeaan aikaan, kun uutisissakin oli mainittu, että järjestelmäkameroita ostavat nykyään nuoret naiset "partasuisten lintubongareiden sijaan". Ha hah! Laitan sitten kuvia ja lisätietoja, kun vihdoin saan kameran.

Huomenna onkin jo perjantai. Ihanaa. Tämä viikko on ollut aika hektinen ja kymmenen tunnin työpäivät eilen ja tänään ovat vähän imeneet mehuja tytöstä. No, enää pitää jaksaa yksi päivä...

Löysin Pinterestistä tuon hauskan tekstin ja se sopi nyt tähän kuin nakutettu. Nuo "Keep calm..." printit aina muistuttavat minua Englannista ja Pinterest on täynnä toinen toistaan hauskempia versioita.

Palataan siis huomenna asiaan, kun "This week I love..." täyttyy taas viikon parhaista jutuista, löydöistä ja ideoista.


Comments

  1. Tosi kivoja tyynyjä! Vitsi noi uusimmat sopis niin hyvin meillekin.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos. Mä kanssa tykkään tosi paljon. Kannattaa ostaa nyt, ku niitä vielä saa. ;)

      Delete

Post a Comment

Popular Posts