Ihana lahja...

Paras lahja on sellainen, jonka tietää, että toinen todella haluaa tai arvostaa sitä. Sellainen, jonka hankintaan on käytetty ajatusta, aikaa ja harkintaa. Minä sain sellaisen lahjan eilen. Tyyny, jossa on blogini otsikko painettuna sydämen sisään. Minulle täydellinen ja osoittaa huomavaisuutta antajaltaan, joka ei ole vielä edes tuntenut minua kauhean kauan. Hän tuli sukuumme, kun meni naimisiin serkkuni kanssa ja olemme tunteneet nyt muutaman vuoden. Hänestä on tullut tärkeä ja läheinen tässä lyhyessä ajassa ja olen varma, että vuosien edetessä tulemme lähentymään vielä entisestään. Kiitos vielä, S!

Ihana lahja... Ja sopii sängylle ja muutenkin makuuhuoneen väreihin niin hyvin. Lisäsin jo vaalean karvapeitteenkin jalkopäähän iltojen viiletessä.


Kävin siis eilen Salossa ja Salon reissuihini kuuluu aina piipahdus Kikan Kukka ja Lahja liikkeeseen, jossa tätini on töissä. Ja minut sai repiä sieltä ulos etten ostanut koko kauppaa tyhjäksi niin ihania juttuja oli Ruotsin messureissulta vihdoin rantautunut perille. Erityisesti pastelliset kynttilänjalat olivat mieleeni. En vain osannut päättää kumpi väri oli parempi. Decisions, decisions...

Tässä vähän kuvia ja syksyisiä tunnelmia... Kyllä huomaan mistä tämä visuaalinen silmä on peritty. ;)





Comments

Popular Posts