Keittiön kivat yksityiskohdat...

Olen kipeänä kotona. Tylsää... :( Jotain tekemistä oli keksittävä, kaiken sen nukkumisen jälkeen, joten katselin Pinterestin Kitchen kansiotani ja ajattelin laittaa tännekin muutamia hauskoja yksityiskohtia, joita olen löytänyt.
 
Suuri osa Pinterestissä olevista kuvista on toinen toistaan upeammista blogeista, myös suomalaisista esim. CaisaK ja Likainen Parketti. Scandinaviasta tulevat blogit tuntuvat muutenkin olevan suosiossa siellä. Ainakin niiden henkilöiden keskuudessa, joita minä seuraan. 
 
Nämäkin kuvat ovat varmasti suurimmaksi osaksi noista blogeista. Mahtui mukaan pari Ikeankin kuvaa. Värimaailma on aika musta-valkoista, tietenkin. :) Laitan kuvateksteihin vähän kommentteja, että tiedätte mistä erityisesti tykkäsin.
 
 
Tässä keittiössä on niin ihana rustiikkinen tunnelma ja teolliset yksityiskohdat. Stailaaja on tehnyt upeaa työtä!! Kuva on Ikean eli pannut, valaisin ja muut tuotteet ovat Ikeasta. Keittiö ei taida olla kuitenkaan Ikean valikoimasta. :)





 Ihanat säilytyspurkit!! Niitä saa mm. Perobasta.

Ja kaunista mustavalkoista tunnelmaa Likainen Parketti blogin keittiöstä.


Maailman upein keittiö!!! Rakastan noita lamppuja niin paljon, tuota tiililadontaa noissa kaakeleissa (ehdoton suosikkini, vaikka se kuulemma onkin menossa jo pois muodista) sekä rustiikkista puupintaa ovissa. Täydellinen keittiö pieneen asuntoon, jossa keittiö on koko ajan esillä. Luin jostain, että tämä olisi tuunattu Ikea keittiö... En uskalla vannoa, mutta, jos se on totta niin haluan tälläisen sitten omaan (omistus)kotiini joku päivä.


Tämä kuva on CaisaK:n blogista. Maalatut hirret sekä nuo E A T kirjaimet ovat niin upeat!! Ja siellä taitaa myös olla se Ikea lamppu, joka näkyy ensimmäisessä kuvassa. :)


Nuo vanhat teepurkit ovat todella hauska idea! Ja koska minulla on ollut tämä kuva jo jonkin aikaa, ehdin kesän aikana hankkia neljä noita purkkeja. Kaksi mustaa ja kaksi erisävyistä lilaa. Nyt puuttuu enää yrtit. :)

Ja tuo liitutauluseinä on vaan niin ihana! Milloinkohan olen niin rohkea, että uskallan maalata sellaisen johonkin ja saan sen vihdoin itsekin.


Ja viimeisessä keittiössä on vielä kaksi suosikkiani: tiiliseinä sekä Smeg jääkaappi.
 
Siinä oli muutamia yksityiskohtia ja keittiöitä, jotka ovat antaneet ainakin minulle hurjasti inspiraatiota. Toivottavasti löysitte jotain sinne omaankin keittiöön.

Comments

  1. Hi! Just perfect kitchens! And after spending some inspiring minutes in your blog I can say that it really seems that we have a similar taste :)
    I hope you'll get well soon!

    ReplyDelete
  2. Kiitos, Krista! Tulenkin katsomaan minkälainen arvonta sinulla on meneillään. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts