Joskus täällä kokataankin...

Kuvia keittiöstäni ei usein näy täällä blogissa, mutta ajattelin napsia vähän otoksia uudesta löydöstäni... Ostin sunnuntaina Myyrmäen kirpputorilta (kyllä, ne ovat alkaneet taas) vanhan talousvaa'an. Se oli vaaleanvihreä ja aivan samanlainen kuin äidilläni oleva vaaka, jota aina ihailen.
 
Noh, se vaaleanvihreä ei oikein istunut kotiini, joten kätevänä tyttönä maalasin sen mustaksi, jotta se sopii paremmin ympäristöönsä. Poimin myös vähän syksyistä tunnelmaa pieniin ruskeisiin lasipulloihin.



 
Olin lauantaina mökillä ja pysähdyimme Muurlan Lasin tehtaanmyymälässä ja voi sitä iloa, kun näin tämän pienen maitokattilan ja muut samaan sarjaan kuuluvat tuotteet. Emalinen Padat ja Pannut sarja sisältää mm. kattilan, kannun, uunivuoan sekä tarjottimen ja kaikissa on samaa ihanaa mustavalkoista keittiöaiheista kuviointia. Aion kerätä koko sarjan. Eri asia sallinko sitten niillä kokkauksen. :)
 
 
Tässä vielä toinen kirpparilöytöni. Madeleinet voi nyt leipoa tässä ihanassa vuoassa. Ja silloin, kun en leivo sillä, se saa koristaa keittiötäni näiden kahden vanhan hopeatarjottimen kanssa.
 
Rupeankin tästä nyt etsimään Työväenopiston kalligrafia kursseja eli tässä oli kaikki tänään. Viimeistään perjantaina taas tavataan. Viikko on jo voiton puolella... Vielä pari päivää töitä. Koittakaa jaksaa! :)




Comments

Popular Posts