Hem till salu...

En varmaan ole yksin, jos kerron, että aina silloin tällöin käyn ruotsalaisten kiinteistövälitysten nettisivuilla katselemassa mitä siellä on tarjolla. Siis minulla ei ole aikomustakaan muuttaa Ruotsiin (vaikka välillä vähän mieli tekeekin), saati ostaa taloa/asuntoa, mutta on ihana käydä katselemassa kuvia. Etsiä inspiraatiota, ihailla kauniita yksityiskohtia sekä sisustusta kokonaisuutena...

Myös, kun käyn ystävilläni kylässä tykkään katsella miten siellä on sisustettu tai uudistettu kotia. Ei mitenkään arvostelevasti, tietenkään, mutta olen aina utelias näkemään miten muut ovat sisustaneet. Toivon, että minunkin luona käyvät ihmiset katselevat ympärilleen ja ottavat mukaansa ideoita ja inspiraatiota, jota he voivat sitten muokata omaan kotiinsa sopivaksi. Niin minä ainakin teen. :)

Ja noilla kiinteistövälitysten sivuilla voi käydä katselemassa ihmisten koteihin milloin vain. Tänään löysin tämän ihanuuden. Valoisa, 48m2 (samankokoinen kuin minun, hyvin erilainen pohja tosin) ja upea asunto Linnéstadenin kaupunginosassa. Ja aivan ihana musta-valkoinen sisustus. Kuvat lainasin siis Alvhem & Mäklerin sivuilta. Mitäs tykkäätte?




Comments

  1. Replies
    1. Niin onkin! Pitänee taas pihistää pari ideaa omaan kotiin. :)

      Delete
  2. Sattumalta törmäsin blogiisi ja tämä on kiva. Taidan jäädä seuraamaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon Ainutlaatuinen. Ja tervetuloa! :)

      Delete

Post a Comment

Popular Posts