DIY sunnuntain satoa...

Ilta on saapunut ja askarteluvälineet on pakattu takaisin kaappiin odottamaan seuraavaa kertaa. Lupasin esitellä työn tuloksia, joten tässä on vähän esimakua tämän joulun askarteluista... Löytyi se luovuuskin vihdoin sieltä. :)
 
Ensin tein rannekoruja sekä korviksia ja valitsin muutamia suosikkejani tänne blogin puolelle. Materiaalit ovat Sinellistä sekä erilaisilta messuilta.
 
Valkoinen on tehty lasihelmillä ja siihen on lisätty kaksi kimaltavaa välihelmeä ja iso valkoinen kivi (ehkä kvartsi tms., en ole ihan varma, koska ostin sen kirppikseltä)
    Peace korut on tehty lasihelmillä ja kristalleilla
     
    Vaaleanpunaisessa on ovaaleja kristalleja ja helmihatuilla koristeltu makeanveden helmi, korvakorut ovat samoja makeanveden helmiä ja helmihatut koristeena
     



Korujen jälkeen tein vielä muutaman kortin, joulukortteja ja mahtuipa mukaan yksi synttärikorttikin. Ostin tänään pieniä korttipohjia ja ne olivat selvästi menestyksen salaisuus. Ei ollut niin paljon tilaa ja niin paljon paineita. Kaikissa korteissa on käytetty samoja materiaaleja - valkoista korttipohjaa, eri värisiä papereita, tägejä, haaranastoja, tarroja, leimauksia sekä nauhaa. Materiaalit ovat pääosin Sinellistä, osa papereista sekä Tähtien tuiketta leima ovat messuilta. 



Comments

  1. Ihastuttavia askarteluja! Korut on tosi kauniita. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ja kumarrus. :) Hyvä tietää, että muutkin tykkää... Tärkeä tieto, kun yrittää kaupitella koruja. Heh!

      Delete

Post a Comment

Popular Posts