"Ostan sitten vain kynttilöitä..."

... kuuluisat viimeiset sanat ennen Ikean reissua. :) Joka kerta käy samalla tavalla. Menen Ikeaan ostamaan yhtä tai kahta tiettyä juttua ja poistun paikalta iso sininen kassi pullistellen tavaraa. Tänään kynttilöiden lisäksi mukaan tarttui mm. nämä ihanat, harmaat, raidalliset lakanat. Mielestäni, tässä tapauksessa ostos oli ihan oikeutettu pelkästään jo sen takia, että ne maksoivat kympin! Siis yhden hengen lakanasetti oli kympin. Ostin tietysti kaksi, koska kaksi ihmistä niissä nukkuukin. Kun muutimme yhteen poikaystäväni kanssa opin aika pian, että kaksi peittoa on välttämättömyys. Ellen halua nukkua kokonaan ilman peittoa. :) Eli meillä aina ostetaan noita yhden hengen settejä kaksin kappalein.


Ja näin myös aivan ihanan tarjottimen, joka oli jo melkein ostoskorissa, mutta en löytänyt yhtään virheetöntä kappaletta. Siis, ehkä joudun selittämään tämän "virheettömän" konseptin. Olen (aivan hullun) perfektionisti, kun ostan jotain. Katson kaikki pienet yksityiskohdat, rypyt, naarmut jne. Ja jos täydellistä ei löydy, niin sitten en vain voi ostaa sitä, oli miten kaunis, ihana tai välttämätön tuote kyseessä. Näin kävi tämän ihanan tarjottimen kanssa. Joudun kyllä ehkä yrittämään uudestaan, koska se on vain niin jotenkin mun näköinen.


Ikean jälkeen piipahdimme pikaisesti Kauniaisten uudessa tulokkaassa - Harmony Living eli Hali kaupassa. Olin lukenut siitä Mrs Jonesin blogista ja halusin käydä kotikulmilla katsomassa tätä uutta pientä puotia. Erittäin tunnelmallinen, paljon kaunista. Suurimmaksi osaksi lasten vaatteita ja naisten asusteita, mutta myös pieniä sisustustavaroita ja mm. TineK:n tuotteita. Suosikkini olivat valaisimet. Upeita!! En ottanut kuvia, joten lainasin valokuvaaja Eveliina Mustosen upeita kuvia täältä.

Eipä tässä nyt kummempia enää tänään, huomenna takaisin "tavallisiin" töihin. Uusi myymälä on avattu ja on aika palata takaisin arkeen. Ehkäpä huomenna ei sitten enää tarvitse tehdä sellaista kymmenen tunnin päivää... Ja hei, huomennahan on jo perjantai ja viikonlopun alku...

Nauttikaa vielä näistä Eveliinan kuvista ja palataan asiaan huomenna.


Comments

Popular Posts