Inspiraatiota lastenhuoneisiin...

Näin viime yönä unta, että minulla oli pieni vauva. Poika. Ja olin pakahtua onnesta. Luulen, uneni johtuneen ystäväni odotuksesta. M odottaa nimenomaan poikaa. Ja on ihan viimeisillään... Myös suosikkiblogeistani löytyy juuri syntyneitä sekä pian syntyviä vauvoja. Niitä on siis kaikkialla. Senpä takia (ja ehkä myös vähän oman vauvakuumeeni takia) ajattelin tehdä pienen postauksen lastenhuoneista.
 
Minulla on (tietenkin) Pinterestissä oma kansio lastenhuoneille, Nursery. Kerään sinne inspiraatiota, jota toivon joku päivä tarvitsevani. Tykkään vaaleista aika neutraaleista lastenhuoneista, mutta haluan kyllä, että tulevan asukkaan sukupuoli näkyy jotenkin huoneen sisustuksessa. Ei välttämättä lattiasta kattoon pinkkinä tai sinisenä huoneena, mutta pieninä yksityiskohtina. Lapsen huone saa kuitenkin olla värikäs, vai mitä?. Tai ainakin värikkäämpi kuin muu, esimerkiksi oma mustavalkoinen, kotini.
 
Valitsin kuvista huoneita sekä ideoita, jotka sopivat sekä tytöille, että pojille sekä tietenkin muutaman pinkin ja muutaman sinisenkin jutun. Toivottavasti kaikki tulevat äidit löytävät näistä jotain kivaa omaan kotiinsa. Laitan mukaan pieniä kommentteja mistä itse tykkäsin ja myös linkit, jos tiedän mistä kuvat ovat peräisin. Jos ei muuta mainintaa löydy niin olen vain bongannut ne Pinterestistä.
 
Onnellista odotusta kaikille, erityisesti M:lle. Voi hyvin!!  
 
Aloitetaan neutraalilla... Vanhempien sängyn vieressä riippuva kehto on bloggari Julian kotoa. Tykkään ideasta ja vauva on ainakin äitiä lähellä. Myös vanha lipasto hoitopöytänä on aivan ihana!


Sitten selkeästi pienille prinsessoille tarkoitetut tilat. Jälleen vanha lipasto hoitotasona - selkeästi trendikäs vaihtoehto! Ja ihanat kuutiot seinällä joihin voi laittaa kaikkea hoitotarvikkeista koristeisiin. Ja tykkään vaan niin paljon noista oksista vaatetankoina. Niin ihanan näköistä!! Siinä yksi asia, joka sataprosenttisen varmasti tulee löytymään joku päivä meiltäkin. Mielellään täynnä tuollaisia ihania vaatteita ja kauniissa henkareissa. 


Myös tuollaiset naulakot mihin saa päivän vaatteet tai vaikka ne kauneimmat vaatteet esille ovat todella kauniita ja myös käytännöllisiä. Tässäkin hyllyillä on myös peittoja ja muita hoitotarvikkeita. Seuraavassa kuvassa taitaakin olla se tämän hetken trendituote - tanskalaisen Sebran pinnasänky. Ainakin olen sen bongannut niin monesta blogista, että jo sen perusteella se on päässyt tiettyyn statusmaineeseen. Tykkään myös kuvakollaasista. Vaikka itse ehkä valitsisinkin vähän erilaisia kuvia, mutta ideana kiva.


Olen niin ihastunut tuohon korihyllyyn. Siis se on aivan upea! Olen jo iskenyt silmäni vastaavanlaiseen koriin yhdessä paikassa... ;) Tykkäisin nimittäin siitä jo nyt kodissani.


Lisää oksia. Ja tällä kertaa niillä istuu lintujakin. Onpas hauska vauvan niitä tuolta sängystä katsella. Tässähän on vain mielikuvitus rajana. Oksilla voi olla vaikka mitä. Luovuus esiin... Ja nämähän sopivat vanhempienkin lasten sänkyjen yläpuolelle. Hauskat ja persoonalliset!
Mustavalkoiset linnut ovat CaisaK:n blogista.


Ja viimeisenä ideoita pikku prinssin huoneeseen... Tapetti pinnasängyn takana on tosi kiva. Kuin myös hoitopöytä. Ja tuo oksa vaan on niin cool! Tykkään myös raitatapetista ja hyllyjen koriste-esineistä. Helppo tapa laittaa lahjat ja tärkeät esineet esille.
 

Comments

  1. Ihania huoneita! Jos mulla on joskus vielä vauva, se nukkuu ehdottomasti katosta roikkuvassa kehdossa. :)

    Ja yksi pyyntö, voisitko poistaa tuon kommentoinnin sanavahvistuksen käytöstä? Se on ääärsyttävä ja mulla jää monesti kommentoimatta sen takia kun en jaksa tihrustaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, vähän liiankin ihania!!! Hei, hyvä, kun sanoit... sanavahvistus poistettu! En edes tajunnut sen olevan päällä. Ne ON tosi ärsyttäviä. :)

      Delete
  2. Voii, niin ihania huoneita...hehe vaikea olisi valita näistä inspistä kun kaikki ovat niin kivoja! Ei muuta kuin monta beibeä ja jokaiselle omanlainen ;)
    Hauskaa viikonloppua!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niinpä. Onneksi ei tarvitse ihan vielä valita. Liian vaikeeta... Ihanaa viikonloppua sinnekin!!

      Delete

Post a Comment

Popular Posts