H&M All For Children

Viimeksi toivoin näin kovasti, että minulla olisi lapsia, kun H&M lanseerasi kodin tekstiiliensä lasten malliston. Nyt he ovat tehneet sen taas ja tällä kertaa vuorossa ovat vaatteet. Ja ne ovat niin ihania!!! All For Children mallisto on ainutlaatuinen yhteistyö H&M:n ja Unicefin välillä ja 25% malliston tuotosta meneekin suoraan Unicefin työhön, erityisesti lasten kanssa, Intiaan ja Bangladeshiin.


Mallisto on täynnä kivoja yksityiskohtia, materiaaleja ja yllätyksiäkin on perheen pienille luvassa... Tytöille on tarjolla mm. mekkoja, tekoturkistakkeja ja ihania printteja ja pojille bleisereitä, housuja sekä molemmille on myös super suloisia asusteita. Mielenkiintoisinta ja lapsille varmasti hauskinta mallistossa ovat kuitenkin toisenlaiset asusteet - taikurin välinesetti, pupu asu sekä jääkarhu, jänis ja flamingo hatut. Ja sokerina pohjalla: upea leikkiteltta! Haluan sen siis niin paljon! Ja minulle ei ole edes niitä lapsia!!! Ha hah! Malliston hintataso on hieman tavallisia H&M hintoja korkeampi, mutta, jos tuo teltta maksaa 50€ niin mielestäni se on silti todella halpaa. Ja muistakaa, että 25% menee Unicefille.

Tässä vähän kuvia mallistosta, joka lanseerataan ensi viikolla, 18.10. Suomessa se tulee vain kahteen myymälään - lasten myymälään, Helsingin Aleksanterinkadulle sekä Vantaan Jumboon. Mikäli, et asu pääkaupunkiseudeulla, ei kuitenkaan hätää sillä mallisto tulee myyntiin myös nettiin.







Comments

  1. Nämä on ihania! Täytynee lähteä käymään Helsingissä... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikö vaan olekin?! Mä en kestä miten upee toi teltta on. Käyn kyllä ehkä ostamassa sen. Lapsista viis. Asustelen siellä sitten itse. :)

      Delete
  2. mistä tuota telttaa voi ostaa? netistä siis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei valitettavasti enää mistään, koska se oli H&M All for Children mallistosta viime syksyltä, joka oli myynnissä vain sen aikaa, kun tavaraa riitti. H&M Homen mallistosta löytyy kyllä lapsille telttoja mielestäni tälläkin hetkellä - ei kylläkään ehkä ihan noin hienoja. :) http://www.hm.com/fi/subdepartment/HOME?Nr=4294911546#Nr=4294911546&size=100

      Delete

Post a Comment

Popular Posts