Joka paikka on täynnä oksia...

Heips! Kylläpäs on ollut kaunis ja muutenkin erittäin mukava sunnuntai päivä. Aamulla sai nukkua tunnin pidempään hyvällä omallatunnolla, koska talviaikaan oli "pakko" siirtyä. Vaikka se tarkoittikin extra tuntia sängyssä. :)

Aamutoimien jälkeen suuntasimmekin sitten Nurmijärvelle ja Wanilla Rose puodin järjestämälle sisustuskirppikselle, siihen puodin viereiseen tilaan. Saavuimme paikalle hyvissä ajoin ennen kahtatoista ja asetuimme äitini kanssa siinä vaiheessa vielä suhteellisen pienen jonon hännille. Jono kasvoi tasaisesti ja kahdeltatoista, kun ovet aukesivat koko naisjoukko (ja muutama mieskin) tunkivat sisälle kaikkien ihanien aarteiden perässä. En siis todellakaan pystynyt ottamaan kuvia kaupan olleista tavaroista. Wanilla Rosen blogista niitä voi ihailla, jos enää tahtoo näin jälkikäteen.

Tarjolla oli tietenkin kaikkea ihanaa - paljon valkoista ja paljon maalaisromanttista, mutta myös retroa, Tolix tuoleja, erilaisia korihyllyjä oli paljon, mutten silti saanut sellaista (miten tässä näin kävi?), joulujuttuja oli tietenkin tuotu, lehtiä/kirjoja ja niin paljon muuta. Menin jotenkin ihan lukkoon, kun olisin halunnut katsoa kaikkea ja lopulta ostin sitten vain yhden mustan kehyksen, Noel koristeen sekä kangaskuvan, jonka ympärille teen tyynyn. Mietin kauan TineK:n mustaa marokkokannua sekä yhtä hyllyä, mutta lopulta päätin etten niitä nyt ota. Tapahtumana sisustuskirppis oli todella kiva!!! Lisää tälläistä!!!! :)

Sen jälkeen piipahdimme vielä itse Wanilla Rose puodissa. Perältä löytyi omannäköinen huone. Eli mustaa ja valkoista. Ha hah! Sieltä sain sentään napattua pari kuvaa. Kannattaa käydä piipahtamassa. Lyhyt ajomatka Helsingistä ja paljon kaikkea kaunista myynnissä.




Eilen kävimme Salossa ja pääsin vihdoin metsälle. Tarkoitan siis hakemaan oksia, tarkalleen sanottuna, lehtikuusen oksia. Olen ihaillut niitä blogeissa viime talvesta asti ja nyt vihdoin sain omani. Asettelin niitä sitten tänne tänään. Ja ne ovatkin nyt kaikki omilla paikoillaan, mutta iso omenapuun oksa, joka minulla oli aikaisemmin on nyt vähän koditon. *huokaus* Taidan olla liian suuri oksien ystävä, vai mitä, äiti?! Ja en ole edes uskaltanut miettiä mihin joulukuusi tänne kaikkien oksien sekaan mahtuu... :)

Salossa käydessä kävimme myös paikallisessa kierrätyskeskuksessa. Se on juuri muuttamassa uuteen kotiin ja oli vain sattumalta auki, ennen kuin aukeaa 24.11. Olisin niin mielelläni tuonut kotiin mukanani pinkin pöydän ja tuolit, valkoisen klaffipöydän sekä pari pinnatuolia. Vaan ei löydy enää tilaa eli oli pakko sanoa haikeat hyvästit ja jättää ne sinne jonkun muun löydettäväksi.

Tässä nyt vielä pari kuvaa ihanista oksistani... Katsotaan kuinka kauan saavat noilla sijoillaan olla. :) Ja nauttikaahan nyt vielä sunnuntain rippeistä ennen kuin taas maanantai koittaa.



Comments

Popular Posts