Kirppislöytöjä...

Huomenta ja ihanaa sunnuntaita kaikille!
Olen todella hyvällä tuulella saatuani vihdoin tarpeeksi unta ja erityisesti siksi, että eilen pääsin vähän tekemään kirpparilöytöjä Myyrmäen jalkapallohallin kirppikselle. Kävin siellä myös viime viikolla ja löydöt olivat vähintäänkin yhtä hyviä kuin tällä viikolla, joten esittelen kaikki ihanuudet nyt tässä samassa. Onko joku muu käynyt siellä tekemässä löytöjä?!
 
Viime viikon sunnuntaina löytyivät nämä kaksi täydellisesti kotiini sopivaa ihanuutta: musta keittiövaaka sekä Ikean pöytälamppu. Vaaka sai heti kunniapaikan keittiöstä ja lamppu pääsi yöpöydälleni.


 
Eilen löydöt jatkuivat vähintäänkin yhtä hyvinä, kun törmäsin tuohon suorakulmion muotoiseen kynttilälyhtyyn. Se sopii täydellisesti jo omistamieni mustien lyhtyjen seuraksi enkä malta odottaa, että saan täyttää sen sammaleella ja tuikuilla.


Sen lisäksi löysin taas yhden uuden sinkkitalon kokoelmaani. Joo, se on taas kokoelma ei vain muutama talo. Ha hah! Tunnetustihan alan heti sitten keräilemään jotain hirveällä vimmalla sen sijaan, että hankkisin vain muutaman jotain.

 
Ja viimeisenä upea DIY löytö. Sain viime jouluna korkean, mustan puisen kynttilänjalan lahjaksi ystävältäni R:lta. Ja nyt löysin sille seuraa... Aion maalata tämän punaisen kynttilänjalan myös mustaksi ja sitten täytyy vain löytää paikka näille. :)  
  

Nyt lähdenkin tästä äitini luo, jonne myös R on tulossa. Aloitamme joulun askartelut tänään. Eli luvassa olisi ainakin kasa kortteja ja katsotaan sitten mitä muuta keksitään. Laitan kuvia myöhemmin, jos vaikka oma inspiraatio on vielä hakusessa ja tarvitsette ideoita. Aika aikaistahan tämä nyt on, mutta toivon saavani jotain tekemiäni joulujuttuja kaupaksi joko äidin työpaikalla tai sitten eräässä ihanassa kukkakaupassa... Ja sen takia täytyy olla aikaisin liikenteessä. :) Katsotaan miten käy.

Comments

  1. Wauu, niin upeita löytöjä!! Vaaka on NIIIN upea, olen kyllä niin kade! Vuosia olen etsinyt, ja nyt kun näin tämän niin tyylivaatimukset senkun nousivat!! Todella kiva!!!
    Heheh tiedän niin tuon kokoelma tapauksen..Löydät yhden tai kaksi kivaa, sitten silmät löytävät jatkossa lisää ja ykskaks sulla onkin kokonainen kokoelma, jota vaan kasvatat kokoajan! Ihanaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos!! Kävinkin jo blogissasi kiittelemässä myös ihanista kommenteista, mutta ajattelin vielä tännekin laittaa... :) Tämä vaaka siis ihan sattumalta tuli eteeni ja juuri vähän aikaa sitten olin ostanut toisen, vanhemman vaa'an, mutta eihän tätä silti ostamatta voinut jättää. Siinä taas yksi kokoelma lisää...

      Delete

Post a Comment

Popular Posts