Jouluostoksilla... Living Deauville

Uusi viikko on saatu käyntiin, mutta minä suuntaan katseet viime viikkoon. Viime torstaina olin siis aivan ihanalla shoppailu- ja inspiraatioreissulla, joka kulki yhdestä ihanasta sisustuskaupasta toiseen. Tällä viikolla katsotaan vähän, että mitä sieltä reissun päältä sitten oikein löytyi... Ensimmäisenä vuorossa on Naantalissa sijaitseva Living Deauville. Liikkeen valikoimasta löytyy mm. Lexington, Lisbeth Dahl, Lene Bjerre, PB Home sekä Pearls for Girls.

Liike tunnetaan asiakaspalvelustaan, inspiroivista esillepanoista sekä myös kauniista paketeistaan. Kassan takana olikin esillä rivi upeita paketteja eli jos omat paketointitaidot ovat vähän ruosteessa, kannattaa käydä vähän vakoilemassa täällä. Itse asiassa, ostinkin valikoiman ihania papereita mm. punaisen harlekiini kuvioisen paperin sekä muutaman vaaleamman tekstiprintti paperin.

Jouluiseen maailmaan pääsee heti, kun astuu sisään ovesta, kun kaunis kuusi toivottaa tervetulleeksi. Pöytäryhmä on katettu jouluun ja sivupöydällä on lahjaideoina mm. Lene Bjerren kynttilänjalkoja, suloisia kangassydämiä sekä kaikkea pientä kivaa.




Kiersin myymälän varmaan kolme kertaa, koska joka kerta näin sitten vielä jotain mitä piti mennä katsomaan. Sisustustavaraa, koruja, käsivoidekynttilöitä (Deauvillen erikoisuus, kannattaa tsekata!), kortteja ja vaikka mitä muuta. Unohtamatta myöskään suloista vauvanurkkausta, josta löytyy kaikkea ihanaa valkoista, pinkkiä ja vaaleansinistä sinne ihan pienimpien paketteihin. Valikoimassa on myös ihania elintarvikkeita kuten suklaa-kirsikka glögiä. Sitähän voi antaa lahjaksi kelle vaan.


Ja myös valkoisen joulun viettäjille, jotka eivät tuota punaista kotiinsa halua löytyy kaikenlaista kuten noita kuvan kauniita tyynyjä, höyhenkransseja, kynttilöitä sekä paljon muuta. Otin vaan tällä kertaa enemmän noista punaisista ja jouluisemmista jutuista kuvia, mutta kaikille löytyy kyllä jotain. Ei siis huolta!

Viimeiseksi pisteytän kohteen. Mennään ihan ikiomalla asteikolla 1-5, jossa 1= blääh ja 5=aivan super ihanaa:

Tunnelma 4
Esillepano 5
Lahjaideat 4
Hinta taso 3

Huomenna vuorossa onkin sitten varmaan jo monelle tuttu, Loviisan Aitta, joka ehkä vähän yllätti minut tällä kertaa... Siitä lisää huomenna.

Comments

Popular Posts