Kuusimetsällä...

Onpas ollut pimeä sunnuntai. Onneksi kävinkin jo eilen kuusimetsällä. Olen varmasti hehkuttanut niitä pieniä kuusia lasipurkeissa jo ihan tarpeeksi Pinterestin kuvien kera, mutta nyt kävin vihdoin hakemassa muutaman (eli viisi) pienen kuusen mökkimme läheltä. Ne ovat aivan ihania!!!! Hehkutus on siis huipussaan. Pahoitteluni. :)

Sitten vain kaikki Ilves tölkit esille ja juurten pesun jälkeen kuuset pääsivät purkkeihin. Niitä on joka puolella - olohuoneessa olevalla ruokapöydällä on yksi (tuo tuossa oikealla), olohuoneen vitriinikaapin päällä on kaksi, keittiössä ja vielä makuuhuoneessakin yksi. Kuvat alla.

Laitoin tänään myös vähän lisää joulua esille. Serkkuni ovat tulossa ensi viikonloppuna pikkujouluilemaan luokseni, joten halusin laittaa vähän jouluista tunnelmaa sitä varten. Samaan piikkiin meni verhojen vaihto keittiössä, olkkarissa sekä makuuhuoneessa. Olkkariin lisättiin myös valoverkko. Se tuo niin ihanaa ja kaivattua valoa pimeisiin marraskuun iltoihin. Tuntuu muillakin jo noita erilaisia "syysvaloja" olevan, vai mitä?!




Kaikkien näiden verho ja kuusiprojektien kanssa samaan syssyyn mahtui myös keittiön ikkunan peittäminen. Minulla on ollut siinä vain yläkappa eli pimeänä iltana, kun lyön kokatessani valot päälle, vastapäisestä talosta on esteetön näkymä suoraan keittiööni.
Eilen sitten Salon Radiokirppiksellä ollessani äitini bongasi ikkunanpokan, jossa oli koristelasit. Ne ovat siis röpelöiset pinnaltaan eikä niistä näy läpi. Ostettiin se sitten vähän summan mutikassa ja toivottiin, että se mahtuisi keittiön ikkunan väliin.
No, mahtuihan se. Vähän jäi näkyvyyttä reunoihin, mutta olihan se suuri parannus. Laitoin sitten pienen valosarjan ja kasan valkoisia kiviä myös sinne ikkunan väliin. Ja hei, siitähän tuli aikas kiva.

En valitettavasti ehtinyt tehdä mitään askarteluja tänä viikonloppuna. Ostin vähän lisää korutarvikkeita eli varmasti vähän koruinspistä luvassa ensi viikolla. Tälläistä tänään... Mitäköhän sitten huomenna. Ai niin, maanantai... No, palataan siihen sitten huomenna. Tässä vielä ennen ja jälkeen kuvat keittiön ikkunasta. Mitäs tykkäätte?

ENNEN/BEFORE

JÄLKEEN/AFTER

Comments

  1. Kivannäköinen ikkuna! Ja hieno idea laittaa tunnelmavalot ikkunan väliin, näkyy kauniisti niin sisään kuin uloskin. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, Essi. Totta, ne on kivat meille ja ulkoilijoille. :) Tykkään kyllä tosi paljon.

      Delete

Post a Comment

Popular Posts