Kauniita säilytysratkaisuja...

Olen aivan ihastunut koreihin! Kaikenlaisiin, kaikenkokoisiin, mutta aivan erityisesti niihin isoihin metallisiin koreihin. Kauniimpia ne ovat mielestäni silloin, kun niissä on tekstiilejä, mutta myös esimerkiksi polttopuut ovat ihanan tunnelmalliset puisessa korissa. Olen hiljalleen keräillyt Pinterestiin erilaisia säilytysmahdollisuuksia ja valikoinkin sieltä nyt muutaman korin tähän blogin puolelle.

Tämä kuva on Likainen parketti blogista (, joka harmi kyllä lopetti noin kuukausi sitten) ja tykkään tässä kyllä ihan kaikesta. Korin lisäksi tekstiilit sekä stailaus ovat niin mun tyyliä. Myös tuo paperipussi on kiva ja vähän erilainen säilytysratkaisu. Ainakin Helsingin Fredrikinkadulla sijaitsevasta Pinosta saa tuollaisia paperipusseja - neljä eri väriä ja eri kokoa.


Nämä ovat juuri sellaisia unelmieni koreja. Kuva on Vita Verandan blogista, jossa oli esitelty aivan ihana pihapuoti, jossa oli toinen toistaan ihanampia koreja. *huokaus*


Ja voitte vain arvata kuinka onnellinen olin löytäessäni tämän melkein identtisen korin Clas Ohlsonin nettisivuilta. Näin sen jossain blogissa ja heti ajattelin, että siinä se on. Tuo kori maksaa siis 24,95€ ja on vetoisuudeltaan 35l. Se sopisi niin hyvin olkkariini. Tai myös makkariin. Siinä voisi aina yön ajan säilyttää sängyn koristetyynyjä. Pakkohan se on varmaan hankkia... :) Siis ihan pakko!

Nyt laitan vähän kynttilöitä ja rentoudun hyytävän kylmän maanantain jäljiltä. Onneksi se on jo melkein ohi. Mukavaa viikon jatkoa...

Comments

  1. HEI, löysin blogiisi Elsas blogin kautta, mukavaa,kaunis blogi! Clas Ohlsonilta todellakin tekee hyviä löytöjä.
    XX Päivi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heips! Kiva, että löysit ja toivottavasti tykkäsit tarpeeksi, että tulet uudestaankin. :)

      Delete

Post a Comment

Popular Posts