Jouluostoksilla... Torpparin Werstas, Tunnelmapuoti ja Wiurilan kartanon joulupuoti

Hei, ihan ensimmäisenä! Wau, niiiiin paljon lukijoita on ollut eilen ja tänään blogissa. Super suuri kiitos kaikille lukijoille. Tähän ehkä "vähän" vaikutti se, että Adalmiinan Helmen Facebook sivuilta on linkki suoraan tänne. Kun kysyin saanko ottaa kuvia blogia varten, Helmen omistaja Annariina, pyysi laittamaan hänelle linkin, kun postaus on valmis, koska hän haluaa laittaa kaikki kirjoitukset Facebookkiin ja niinhän minä sitten tein ja tässä tulos. Eli suuri kiitos myös Annariinalle, jos hän tätä lukee.

Huh, tänään onkin sitten vuorossa nuo ostosreissun viimeiset kohteet. Ne olivat kaikki melko pieniä, joten niputin ne kaikki tähän samaan. Tuossa edellisessä postauksessa Adalmiinan Helmest joku olikin kommenteissa tuon Torpparin Werstaan jo maininnutkin ja kyllähän minä olen jo sinne tieni löytänyt. Tietenkin... Viime jouluna kävin itse asiassa jo ensimmäistä kertaa, kun se vielä majaili entisissä, hyvin pienissä tiloissaan. Nykyään sillä on paraatipaikka Paimion Vistantien varressa kauniissa vanhassa puutalossa, joka on täydellinen paikka sisustusliikkeelle. Kahteen huoneeseen on mahdutettu hyvä valikoima tekstiilejä, huonekaluja sekä piensisustustavaraa ja nettikauppa on pullollaan myös kaikkea ihanaa. Ja hintataso on alhaisempi kuin noissa edellisten postausten liikkeissä.



Torpparin Werstaan jälkeen, kävelimme tietä hieman alaspäin, josta löytyi niin ikään uusiin, isompiin tiloihin muuttanut Tunnelmapuoti. Ymmärtääkseni Tunnelmapuoti on ottanut itselleen pari kaveria ja näin tarvinnut isommat tilat. Melkein kaikki täällä oli itsetehtyä ja minä ainakin arvostan sitä kovasti. Tykkäsin aivan hirveästi betonista tehdyistä tarjottimista joiden tekoon oli käytetty hopeatarjotinta muottina. Aivan ihana! Aika painava tosin, mutta olisi myös upea lahja. *vink vink* Ja vaikka tulitikkuaskeja koristelen itsekin tykkäsin myös näistä askeista, koska niissä oli käytetty sisustuskuvia ja sopivat näin koko vuoden ympäri käytettäviksi. Miten helppoa olisikaan ostaa tälläinen kaunis tikkuaski ja kaunis kynttilä tai kaksi?! Helppo ja edullinen lahjaidea.


Paimiosta jatkoimme vielä illan hämärässä Saloon ja Wiurilan Kartanon Joulupuotiin. Täällä todellakin asuu joulu! Koko puoti on täynnä pelkkää joulutavaraa. On kalenteria, koristeita, enkeleitä ja pukkeja sekä kaikkea mitä et edes voinut kuvitellakaan. Ja hinnat ovat todellakin kohdallaan. Joulupallojen hinnat alkavat 30 sentistä!! Ihan totta! Ostin viime vuonna melkein kaikki koristeet täältä. Jos on joulumieli tai tunnelma vielä hakusessa niin tältä sen löytää...



Viimeiseksi pisteytän kohteen. Tällä kertaa annan yhteispisteet kaikille kolmelle. Olivathan ne samassa postauksessakin. Mennään ihan ikiomalla asteikolla 1-5, jossa 1= blääh ja 5=aivan super ihanaa:

Tunnelma 4
Esillepano 3
Lahjaideat 4
Hinta taso 4
Siinä se sitten oli. Nyt on sitten kaikki shoppailut raportoitu. Siis tältä erää. En ole vielä esimerkiksi ollenkaan kerennyt Helsinkiin. Tänä viikonloppuna sinne olisi tarkoitus päästä. Katsotaan mitä sieltä sitten tarttuu matkaan. Huomennahan on sitten taas perjantai ja viikon suosikit listataan silloin eli palataan asiaan huomenna. Toivottaavasti lumipyry ei katkaise sähköjä...

Comments

Popular Posts