Shopping list...

En malttaisi odottaa... Huomenna vietän aivan super ihanaa vapaapäivää ja lähden inspiroitumaan joulusta kauniimpiin mahdollisiin ympäristöihin - sisustuskauppoihin!! Menemme Naantaliin, jossa on aivan ihana Living Deauville, sieltä suuntaamme Loviisan Aittaan, Adalmiinan Helmeen ja sitten Paimion Torpparin Werstaaseen ja toivottavasti ehdimme piipahtaa myös Salossa ja Wiurilan kartanon joulupuodissa sekä Kikan Kukka ja Lahjassa.

Sehän tarkoittaa, että täytyy tehdä pieni ostoslista ja yrittää (epätoivoisesti) pysyä siinä ettei karkaisi ihan lapasesta se shoppailu kaikkien niiden houkutusten keskellä. Olen kerännyt nyt pienen pienen, suorastaan mini listan ja olen jo nyt melko varma etten pysty pidättäytymään siinä. Ha hah! Katsotaan löydänkö edes näitä kaikkia. Esimerkiksi East Of Indian tuotteita näen aika harvoin. Lontoossa niitä oli suosikkikaupassani, mutta Suomessa en ole niitä nähnyt juuri missään. Katsotaan miten käy.

Pientä raporttia on tietenkin sitten tulossa shoppailun lomasta. Yritän bongailla kaikenlaisia kivoja juttuja, jotain uutuuksia ja toivottavasti jotain vanhojakin ihanuuksia. Eli pian on sitten luvassa joulushoppailuvinkkejä... Tässä nyt vielä näitä ostoslistan juttuja. Onpas paljon teippiä. Ha hah! No, mutta eikös tähän aikaan vuodesta aina sitä tarvitakin?!

 



Comments

Popular Posts