Jouluostoksilla... Loviisan Aitta

Huh, menipä myöhäiseksi. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Tänään onkin sitten Loviisan Aitan vuoro. En ollut käynyt siellä sitten uuden Riviera Maison osaston aukeamisen, joka on pihapiirissä olevassa kuivurissa eli odotin innolla mitä olisi luvassa... Kuivurissa joulun teko oli vielä hieman kesken - tavaroita vaihdeltiin paikasta toiseen, iso sivupöytä oli kassan edessä odottamassa ties mitä, mutta onneksi tunnelmasta sai kyllä kiinni. Kolmessa kerroksessa oli tuttua Riviera Maison tavaraa, joista suosikkejani olivat tarjoiluastiat sekä valkoiset paistinpannut ja padat. Erittäin tyylikkäät! Paistinpannun pohjassa oli jopa resepti eli se näyttäisi upealta roikkumassa jossain. Tykkäsin muuten kovasti myös Nicolas Vahen elintarvikkeista joita oli ripoteltu sinne tänne kauniiden astioiden ja kattausten lomaan. RM fanille paikka on varmasti kuin karkkikauppa, mutta valitettavasti se on hieman oman budjettini äärirajoilla. 

 

Viime vuonna koin, että joulu oli hyvin samanlainen kuin se oli ollut edellisenä vuotena, joten toivoin kovasti näkeväni jotain uutta tänä vuonna, enkä joutunut pettymään! Loviisan Aitassa oli heti sisääntulossa mustaa!!! Vaikka sitä olenkin blogeissa jo paljon nähnyt, olin silti yllättynyt, että jotenkin niin vaaleaksi ja romanttiseksi leimautunut Loviisan Aittakin tarjoaa nyt mustaa. Pisteet siitä! Muutenkin valikoimassa oli paljon uutta ja kivaa. Sääli vaan, että hintataso on aika korkea. Eli en voinut paljon shoppailla vaikka paljon mukavaa näinkin. Ostin kuitenkin sentään sunnuntain adventtikynttiläjutussakin nähdyn lyhdyn. Tykkäsin myös kovasti noista House Doctorin joulukoristeista (sydän, peace ja tähti), mutta koska ne eivät olleet "täydelliset", en voinut niitä ostaa. Joo, olen vähän turhankin pedantti joskus. Tiedetään.




Riviera Maisonin poistuttua kokonaan päärakennuksesta tilaa oli nyt lisää tekstiileille (alakerrassa) ja vaatteille (yläkerrassa). Itse en vaatteita edes katsonut, mutta olen ymmärtänyt, että ovat erittäin suosittu myyntiartikkeli tuolla ja ainakin nyt on valikoimakin niin suuri, että varmasti sieltä jotain löytää, jos sattuu oma tyyli olemaan semmoinen vaalea, röyhelöinen ja/tai romanttinen.

Lahjaideoita paikka on pullollaan - erityisesti kattaukseen liittyviä juttuja kuten servettejä ja tarjoiluastioita on todella paljon ja ne ovat aivan ihania. Myös kivoja joulukuusenkoristeita löytyi valikoimasta. Niitähän voi käyttää myös paketoinnissa, jollei halua varsinaiseksi lahjaksi antaa. Kaunista siis oli, yllätyksiäkin löytyi ja kyllähän tuolla saa ajan ja rahan kulumaan. Suosittelen käymään, ihan vaikka vain inspiroitumaan. Viimeiseksi pisteytän kohteen. Mennään ihan ikiomalla asteikolla 1-5, jossa 1= blääh ja 5=aivan super ihanaa:

Tunnelma 4
Esillepano 4
Lahjaideat 5
Hinta taso 2

Se siitä sitten. Nyt nukkumaan ja huomenna kurkistetaan Adalmiinan Helmeen. Ja huomenna täyttyy eräs virstanpylväskin täällä blogissa. Niistä kuitenkin lisää huomenna. Kauniita unia!!

Comments

Popular Posts